Bak,Nyilas,Skorpió,Halak,Vízöntő,Mérleg: Így kezdődik 2020 őszének első hétvégéje

MÉRLEG

Remek lehetőséghez jutsz a hétvégén, amiről eddig szinte nem is álmodtál! Egy ismeretség révén szakmai előrejutásra lehet lehetőséged, bár olyan részterületen, amivel eddig még nem foglalkoztál, azonban szívesen kipróbálnád magad benne! Többen tanácsért fordulnak hozzád ezekben a napokban, és te készségesen, érdemben segíteni tudsz nekik!

Hirdetés

SKORPIÓ

Kevésbé pihentető lesz a szombati nap, elintéznivalóiddal azonban remekül, és hatékonyan haladsz majd előre! Ez a fajta energia kihat a vasárnapra is, amelyet viszont már aktív pihenéssel töltesz, és igazi kikapcsolódásban lesz részed, családod körében engedheted ki a gőzt!

NYILAS

Rengeteg nevetésben, szórakozásban lesz részed ezen a hétvégén, és nemcsak, hogy új dolgokat ismersz meg, de energiaszinted is jelentősen emelkedik majd! Mindezt annak ellenére, hogy az első pillanatokban úgy érzed, hogy egy kevésbé ideális módon indul a hétvége, de szerencsére nem lesz igazad!

Hirdetés

BAK

Szinte felégeted magad körül a teendőket a szombati napon, bámulatos gyorsasággal pipálod ki azokat az elintéznivalókat, amelyeket beütemeztél magadnak, és mivel gyorsabban haladsz, sokkal több pihenésre is időd lesz ezen a hétvégén, mint ahogy előzetesen gondoltad volna! Ennek ellenére egészen biztosan nem a passzív pihenést választod majd, mivel egy kicsit túlpöröghetsz! Az energia és a dinamizmus hatja át a napjaidat, és ettől remekül érzed majd magad!

VÍZÖNTŐ

Könnyen lehet, hogy szerettél volna egy kicsit lazítani ezen a hétvégén, azonban a sors nem biztos, hogy ugyanazt akarja, amit te! Ennek ellenére olyan kihívásokat dob majd eléd az élet, és olyan új dolgokat, új programokat tapasztalhatsz meg, amelyeket igazán élvezni fogsz! Nem gátol a racionális megközelítés, intuíciód és érzelmeid vezetnek, és nem is akárhogyan! Megteszed amit a szíved diktál, és remekül telik a hétvége!

Hirdetés

HALAK

Ezen a hétvégén nem lesz túlzottan magas az energiaszinted, és éppen ezért sokszor azt fogod tenni, amit az események dobnak eléd, vagy amit más emberek kitalálnak! Nem feltétlenül baj, hogy az árral sodortatod magad egy rövidebb ideig, mert könnyen lehet, hogy éppen ez hoz majd felhőtlen kikapcsolódást és kellemes feltöltődést a szeretteid körében! Őszinteséged, és nyugodt türelmed mindenki szimpátiáját felkelti!

Ha csillagjegyed nem szerepel a fenti leírásban, akkor alább, úgy jegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Csodás HÉTVÉGÉT kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés