Rák-Szűz-Kos-Oroszlán-Ikrek-Bika: ez vár ránk szeptember utolsó hétvégéjén

KOS

Ha rossz kedved van, a tudatosan nyitott és pozitív szemléletmód sokat segíthet, és persze az is, ha nem címkézed a körülötted élő embereket, és nyitottan állsz az új eseményekhez. Remek lehetőségek jönnek a hétvégén, amelyekkel érdemes élned! Innentől kezdve zökkenőmentes lesz a hétvége, és vasárnap nagyon jó beszélgetések is várnak rád!

Hirdetés

BIKA

A hétvége alapvetően pozitív hangulatban telik majd, érdekes és izgalmas programokkal, és sok változatossággal! Kellemes meglepetést szereznek neked a családtagjaid. Viszont abból problémád lehet, hogy néha túl makacs vagy!

IKREK

Nem vagy az a típus, aki a passzív pihenés híve, így ezen a hétvégén is az kapcsol ki leginkább, hogyha túltengő energiáidat aktív pihenésben élheted ki! Rögtön sokkal jobb színben látsz mindent, és elfelejted a teendőidet, görcsös tervezés nélkül is csodálatosan, szinte áramlatélményben telik a hétvége!

Hirdetés

RÁK

Szombaton olyasmi történik, amely kihozza a sötét oldaladat, és könnyen lehet, hogy úgy bánsz egyes emberekkel, ahogy egyébként te sem szeretnéd! Nagyon hamar átfordul azonban minden benned: könnyen lelkiismeret-furdalásod lehet. Mivel azonban alapvetően elfogadó, gondoskodó és kedves természet vagy, szerencsére könnyen megbocsátják ezt a ritka hangulatingázásodat! Ne erre a hétvégére időzítsd a nagytakarítást, most legyen inkább az érzelmeké és a vidámságé a főszerep!

OROSZLÁN

Nagyon fontos, hogy rendben legyenek körülötted a dolgok. Ez mind a fizikai környezetedre, mind pedig az emberi kapcsolataidra vonatkozik. Ez a hétvége most ideális lehetőséget kínál arra, hogy ha bármelyikkel kapcsolatban elmaradásod van, ide értve a rendrakást, a lomtalanítást, vagy idült konfliktusok megoldását, akkor úrrá lehessen ezeken, a már felgyülemlett problémákon. Remek energiák segítségével vasárnap megújult erővel, és tiszta energiával élvezheted ki a családi programokat!

Hirdetés

SZŰZ

Felesleges konfliktusokat hozhat a szombati nap, amelynek során nemcsak Te, de a másik fél is aránytalan és szükségtelen intenzitással reagálhat. Próbáljatok azonban ezen minél előbb úrrá lenni, hogy ne árnyékolja be az egész hétvégéteket! Mivel az Energiák folyamatosan javulnak, vasárnapra jó esetben már nyoma sem marad a nézeteltéréseknek, és úgy érzed majd, hogy minden teljesen rendben van, nemcsak családi kapcsolataid, de lelki életed is egy harmonikus mederben halad, így végül a hétvége pozitívan zárul! Fantasztikus meglepetésben lesz részed vasárnap, amelyben hosszú távú lehetőségek rejlenek a számodra!

Ha csillagjegyed nem szerepel a cikkben, úgy lentebb, a jegyedre kattintva el tudod olvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, továbbá az előrejelzésben konkrét, megtörtént eseményekre nem utalunk.

Remek HÉTVÉGÉT kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés