Mérleg-Skorpió-Bak-Nyilas-Halak-Vízöntő! Ez vár az egyes csillagjegyekre ezen a héten

Mérleg

Hirdetés

(IX. 23.–X. 22.)

Harcias kedvében lehet, ami nem is meglepő: valaki fenyegeti, szóval tettel, vagy a puszta jelenlétével. Adjon hangot a kétségeinek, és az sem árt, ha valamilyen formában kimutatja az erejét. Néha ennyi is elég a baj elhárításához. De azért vigyázzon arra is, hogy ne lőjön túlságosan túl a mértéken. Nem jó, ha véglegesen elriasztja magától az illetőt. Ön is szereti, ha barátok veszik körül.

Hirdetés

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Bármily mélyek is az érzelmei, ön hajlamos eltitkolni azokat. Talán valami rosszul értelmezett szemérmesség, vagy taktikusság miatt, de mindenképp rosszul teszi, ha így van. Fedje fel szíve lángolását! Most meghallgatják! A Merkúr ma beszédesebbé teszi, ráadásul a Plútóval jól hangolva még azt is ki tudja mondani, amit eddig talán magának sem tudott megfogalmazni. Az érzelmei kitörhetnek.

Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

Ön az álmodozás nagymestere. De olyan álmodozó, aki az álmait azonnal a tettek mezején akarja megvalósítani. Ma is kitalálhatja, hogy mondjuk el kéne menni egy magas hegyre síelni. Azért ne sértődjön meg, ha a társa nem lelkesedik azonnal, és nem is követi. Legyen megértőbb, és elnézőbb az ön környezetében élők ízlését, elvárásait, álmait illetően. Azért nem kevéssé nagyszerűek ők.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Jól indult ez a hét. Ön megfontolt, türelmes, és rendkívül megbízható munkatárs. Ezt pedig végre a főnökei is észreveszik. A riválisai, akárhányan vannak, képtelenek kiütni a nyeregből. Keressen köztük is szövetségest! Ezzel megalapozza egyrészt a jövőbeni viszonyokat, amikor már akár magasabb pozícióból is támaszkodhat rájuk. Másrészt jó érzéssel töltheti el, ha szeretik. Ez is fontos.

Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Hirdetés

Ma szívét lelkét beleadja valamilyen baráti vagy munkatársi összejövetel, vagy kirándulás lebonyolításába. Mégis hiba csúszhat a tervbe. Ne keseregjen, mert a bajból sikerül jól kivágnia magát. A végén pedig még majd elmondhatja, hogy jobb is, hogy így lett, ahogy lett. Szóval, ha bármi nem úgy alakul ma, ahogy azt tervezte, akkor legyen bölcs, és keresse rögtön annak az előnyeit!

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Próbálja meg csökkenteni az önt terhelő költségeket! Az utóbbi időben mintha minden sárga csekk, befizetendő számla az ön folyószámláját terhelné. Talán jobb megosztásra kellene törekedni a családtagjaival, vagy valamiképp a rezsiköltségeken lehetne faragni. Ha eddig nem tette volna, még most sem késő az ablakszigetelésre is gondolnia! A huzatban ülnie amúgy sem egészséges.

Ha a csillagjegyed nem szerepel a fenti felsorolásban, akkor IDE kattintva találod meg a Rád vonatkozó előrejelzést!

Forrás

Hirdetés