Kos,Rák,Oroszlán,Ikrek, Szűz, Bika: Ez vár ránk 2020 SZEPTEMBERÉBEN

KOS

A szeptember egy lendületes, hatékony hónap lesz a számodra, az embereknek annyira feltűnik a magabiztosságod, hogy egyre többen kérnek tőled segítséget, illetve tanácsot! Érdemes lesz segítened nekik, mivel így egy hatékony, minden másnál jobban használható kapcsolati hálóhoz jutsz majd! Rengeteget dolgozol, nagy teherbírással, ám ennek árnyoldala lehet, hogy a magánéletedben felmerülő gondokat hajlamos lehetsz a szőnyeg alá söpörni ebben az időszakban, és anyagi, illetve karriersikerekkel kompenzálni!

Hirdetés

BIKA

Fontos szerepet töltenek be az anyagi javak ebben az időszakban, szeretnéd biztonságban tudni a családodat, hogy ne legyen gondjuk semmire! Érdemes igen tudatosan foglalkoznod az egészségeddel, amely a betegségek megelőzését, illetve az esetleg már fennálló problémák leküzdését, egy egészségesebb életmódot jelent! Gondolj arra, hogy ha valamit korábban egy adott módon csináltál, és az nem vezetett megfelelő eredményekre, ha ugyanúgy folytatod, továbbra is kedvezőtlen eredményeket kapsz majd!

IKREK

Szokatlanul nyugodt és harmonikus időszak vár rád 2020 szeptemberében, mivel lesz egy kicsit több időd, és nyugodt körülmények között hátradőlhetsz, lehetőséged lesz majd tervezgetni, illetve meghozni olyan nagy döntéseket, amelyeket eddig esetleg halogattál az életed fontosabb területei kapcsán! Vonzerőd a szokottnál is erőteljesebb lesz, az emberek szinte csüggeni fognak a szavaidon!

Hirdetés

RÁK

Némileg döntésképtelennek érezheted magad ebben az időszakban, mivel elárasztanak az információk és a lehetőségek! Lelkesedésed és magas energiád könnyen túlpörgéshez vezethet, ami viszont sajnos azt is jelenti, hogy döntésképtelenséged tovább fokozódik. Pedig ez az időszak alkalmas lehet az érzelmi problémák megoldására, és arra, hogyha összetűzésed van valakivel, azt könnyebben rendezd a szokottnál!

OROSZLÁN

Kapcsolat centrikus hónapnak nézel elébe, amelyben számos régi nézeteltérés megoldódhat közted, és azok között, akik fontosak a számodra! Életerős és energikus leszel, egyetlenegy kis hiányosság, hogy valamiért ebben az időszakban ezt az energiát nehezebben forgatod majd át a karriered területére. De addig is érdemes terveket kovácsolnod, és később, egy már kicsit kedvezőbb csillagzat alatt könnyedén learathatod majd, amit most elvetsz.

Hirdetés

SZŰZ

A Szűz számára a szerelmet és a közeli érzelmi kapcsolatokat érinti leginkább ez a hónap! Azok a szüzek, akik egyedülállók, sokkal könnyebben találják meg a szerelmet 2020 szeptemberében, még a párkapcsolatban élő szüzek kapcsolata vagy spontán módon javulni kezd, vagy pedig ha ez magától nem történik meg, sokkal könnyebben koronázza siker az ebbe az irányba tett erőfeszítéseidet! A pénzügyek és a karrier terén érdemes türelmesnek lenned, és vár Rád pár kihívás is, ahol gyakorlatiasságodra nagyon nagy szükség lesz!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a cikkben, akkor lentebb, saját jegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért természetesen nem vállalunk felelősséget, valamint az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Kellemes szeptembert kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés