Mérleg, Skorpió,Halak,Nyilas,Bak,Vízöntő: ezt hozza 2020 SZEPTEMBERE

MÉRLEG

Vonzó és titokzatos leszel ebben a hónapban, és saját magad új oldalait is feltárod majd! Az élet dolgaival kapcsolatos egyfajta mélyebb megértésre teszel majd szert.. Az ősz amúgy is  az elmélyülés évszaka, és ezek az Energiák most a szokottnál is hamarabb érkeznek! Emiatt azonban fura érzéseid lehetnek. Úgy érezheted, nem köt le annyira a munkád, és mintha idegenszerűnek tűnnének egyes szeretteid is!

Hirdetés

SKORPIÓ

Nem kezdődik kellemesen a hónap, kihívások és problémák adódhatnak, amelyeket ha nem tudsz hamar kezelni, könnyen beléjük bonyolódhatsz, és elveszítheted a priorizáló képességedet! A hónap második fele már sokkal közelebb lesz: egy egyensúlyi állapot hoz, és harmonikusabb lesz, mivel visszanyered tettrekészségedet és cselekvő energiádat! A hónap második felében egy olyan titokra derült fény, amely már régóta furdalta az oldalát annak a személynek, aki végül megosztja veled!

NYILAS

A szokottnál is egyenesebb, és szókimondóbb leszel ebben a hónapban, amely azonban sok esetben nem biztos, hogy mindenkinél osztatlan sikert arat! Erős vágyat érzel majd arra, hogy új dolgokat ismerj meg, és megértsd azokat teljes mélységükben! Figyelj oda az egészségedre, és ne engedd, hogy a túlzott stressz megnehezítse az életedet!

Hirdetés

BAK

Különösen erős késztetést érzel majd ebben a hónapban, hogy kiállj saját véleményed, álláspontod, és céljaid mellett, amely eleinte kisebb, végül pedig nagyobb összezördüléseket, komolyabb családi vitát is kiválthat! Érdemes kicsit nagyobb kompromisszum készséget mutatnod, azonban természetesen soha szem elől nem tévesztve a céljaidat! Mindig figyelj a részletekre, és arra, hogy mi motiválja a többi embert!

VÍZÖNTŐ

Találsz egy olyan dolgot, olyan célt az életedben, amelybe igen jelentős energiát tudsz fektetni, és amelyben szinte fenntartás nélkül tudsz hinni. Ez óriási energia többletet hoz az életedbe, még akkor is, hogyha egyes emberi kapcsolataidban különös dolgok történhetnek, és azon kapod magad, hogy úgy érzed, egyes emberek titkolnak előled valamit! Rendkívül jó képességekkel rendelkezel, ezért a problémákat könnyen megoldod, amely képességed a főnöködnek is feltűnik!

Hirdetés

HALAK

Szorgalmas kis hangyaként dolgozol ebben a hónapban, anélkül, hogy arra gondolnál, hogy ez a közeli jövőben komolyan kifizetődhet! Azonban nem biztos hogy igazad lesz, mert a kemény munka előbb vagy utóbb elnyeri jutalmát! Törekedj rá, hogy most ne szerezz ellenségeket, mert később még nagyon visszaüthet! A hozzád közel állók előtt azonban a szokottnál is őszintébb lehetsz, ha valami régóta nyomaszt, mondd el a párodnak!

Ha jegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, úgy csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Csodás szeptembert kívánunk minden jegynek!

Hirdetés