Halak,Nyilas,Bak,Mérleg,Vízöntő,Skorpió- ezt tartogatják a csillagok szeptember második hetére

MÉRLEG

Emberi kapcsolataidban tőled függetlenül feszültségek, nézeteltérések lehetnek jellemzőek, mivel számodra fontos emberek, barátaid, vagy kedvesed véleménye szögesen ellenkezik a családod álláspontjával. Legjobb, ha nem foglalsz szállást, hanem törekszel az ellentétek kibékítésére! Fordíts fokozott figyelmet arra, hogy előremutató célokat dolgozz ki, akár kisebbeket is, ne vessz bele a mindennapi rutinba!

Hirdetés

SKORPIÓ

A szokottnál nehezebben koncentrálsz a hét első napjaiban, és akár a fonalat sem leled meg olyan könnyen, mint szoktad! Határidős  munkáid befejezése is veszélybe kerülhet, azonban ebből a szempontból jó hír, hogy a hét második felében magadra találsz, és energiáid egyre gyorsulnak, agyad fogaskerekei pedig egyre gyorsabban járnak! Kételkedni kezdesz egy számodra fontos személyben, de a hétvégére kiderül, hogy alaptalanul kételkedtél!

NYILAS

Ha lelkesedsz valamiért, ne hagyd, hogy mások letörjék a jókedvedet és a rajongásodat, vidd végig a terveidet, ötleteidet, és ne foglalkozz a negatív hangokkal! A hited és a jövőképed mindig átsegít a nehézségeken! Ilyen kihívásból több is lesz a hét második felében, és az a pár nap nem tűnik majd annyira örömtelinek, de hétvégére kitisztul az ég, és kisüt a nap!

Hirdetés

BAK

Ezen a héten nagyon csak a saját fejed után mész, és szinte nem is foglalkozol semmilyen külső behatással! Ez lehet jó is, mert így gyorsabban eléred a célod, azonban a külső körülmények figyelembe nem vétele hosszútávon még visszaüthet! Ezen a héten azonban még problémákkal nem kell számolnod, nagyon lendületes, és energiagazdag hét vár rád!

VÍZÖNTŐ

Itt az idő, hogy hosszú távú, dédelgetett terveid, amelyeknek a megkezdését régóta halogatod, ne porosodjanak tovább, vedd elő őket, és hogyha szükséges ahhoz, hogy belevágj, beszélj olyan, számodra megbízható emberrel, aki érthet a témához! Gondolj arra, hogy mindenki látni fogja, hogy milyen kitartó vagy, és milyen remek képességekkel bírsz, amennyiben ezeket a célokat végigviszed!

Hirdetés

HALAK

Igen motivált leszel ezen a héten, használd ki, hogy jól haladsz majd a munkával, és hasznos tanácsokkal segítheted a többieket is! Hidd el, későbbiekben ez még nagyon meghálálja majd magát! És itt a bónusz: hét második felében történik majd valami, ami nagy hasznodra lesz!

Ha csillagjegyed nem szerepel a leírásban, úgy alább, úgy csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés