Szűz-Oroszlán-Ikrek-Rák-Bika-Kos: új energiákkal köszönt ránk SZEPTEMBER UTOLSÓ teljes hete

KOS

Egyre jobban fűt a vágy arra, hogy változtass, és istenigazából kezedbe vedd a dolgokat! Azonban a nagy újítások, változtatások keresztülvitele előtt jobban teszed, ha alaposan átgondolod a dolgokat, illetve felfejleszted a képességeidet, hogy teljes mértékben a helyzet magaslatán állhass! A hét közepén komoly meglepetésben lesz részed!

Hirdetés

BIKA

A hét első felében könnyen lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülsz, azonban azt személyes tapasztalataidnak hála viszonylag könnyen kezelni tudod! Kerüld az elhamarkodott döntéseket, és légy türelmes, míg jobb, megalapozott lehetőségek jönnek az Életedbe! A hét második felében betoppan az életedbe valaki, akire már régen vártál!

IKREK

A hét első felében kreatívnak és produktívnak fogod magad érezni, amely energia nemcsak a munkára, de a szabadidős tevékenységekre és a magánéletedre is kihat! Ne aprózd azonban el magad, hiába érzed azt, hogy korlátlan energiával bírsz: mindig figyelj oda rá, hogy először te, valamint a szeretteid szükségletei teljesüljenek, mielőtt másnak ajánlanál segítséget!

Hirdetés

RÁK

Egy nagyon érdekes újdonsággal találkozol a hét közepén, amely hosszú időre magára vonja a figyelmedet, és sok energiát leköt! Azon gondolkozol, hogy mit jelentene ez az életedben, és hogyan hatna, ha te is bevezetnéd! Nagyon fontos szerep jut a fantáziádnak, hogy el tudod-e képzelni a saját életedet egy bizonyos megvilágításban: ez azért olyan fontos, mert így könnyebben megtervezheted a jövődet! A hét második felében valaki megpróbál átverni, és emiatt pont téged hibáztatnak, bár te semmiről sem tehettél!

OROSZLÁN

Jelentős változást hoz ez a hét, amely akár hosszútávra is kihathat, a szakmai előmeneteledet és a státuszodat érinti! Az Intuíciód és a szíved az, amelyre hallgatnod kell, ne hagyd, hogy mások tévútra vezessenek téged, akár véletlenül! Ezen a héten nem bonyolódj bele nagyobb vitákba, mert az energiádra máshol lesz szükséged!

Hirdetés

SZŰZ

Ha mindent ugyanúgy csinálsz, ahogyan eddig, az eredmények is ugyanazok maradnak: kizárólag a belső hang, mutathat utat neked, hogy hogyan javíthatsz az életkörülményeiden és a hangulatodon! Így van ez akkor is, ha minden olyan ötleted, amelyet a kitörés érdekében megfogalmazol, visszautasításra talál egy számodra fontos, hozzád közel álló személy részéről! Érdemes arra fókuszálnod, hogy másoknak hogyan tudsz segíteni, mert nemcsak meghallgatják a javaslataidat, hanem könnyen úgy fordulhat, hogy egyben magadon is segítesz.

Ha csillagjegyed nem szerepel a cikkben, akkor a lenti felsorolásban, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a jegyedre vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, valamint az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Kellemes hetet kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés