Szűz,Mérleg,Skorpió: így köszönt be március utolsó hete

SZŰZ

Ha nem tetszik, ahogyan most állnak a dolgok, vedd sorra, hogy mennyi az, amit te tudnál rajta változtatni a jó irányban. Miket kellene tenned, milyen sorrendben, és milyen prioritások szerint. Amennyiben vannak cselekvési lehetőségek, azokat használd ki minél előbb saját magad és szeretteid javára.

Hirdetés

Bár az utóbbi időben egyre inkább a hangulataid befolyása alá kerültél, nagyon fontos, hogy a racionális gondolkodás segítségével úrrá legyél mindezen. Amennyiben szeretteid is szétcsúsztak kicsit, nyugtasd meg őket, és segíts nekik a nehéz helyzetben.

MÉRLEG

Olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor napvilágra kerül egy elhamarkodott döntésed. Amennyiben ezen még módosíthatsz, érdemes azt bármikor felülvizsgálnod, és alaposan, nyugodtan egy megalapozottabb döntést hoznod, és ennek megfelelően cselekedned.

Hirdetés

Amennyiben már nincsen lehetőség korrekcióra, meg kell értetned azokkal az emberekkel, akiket érint, hogy mennyire sajnálod a dolgot, és mindent el fogsz követni azért, hogy ne forduljon elő újra.

Ahogyan a hét előre halad, egyre pozitívabb energiát fogsz sugározni, egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Amennyiben vannak olyan emberek a környezetedben, akik rosszindulattal állnak hozzád, ezeket a kiegyensúlyozatlan emberi kapcsolataidat is eltudod simítani, és akár még meg is tudjátok beszélni a félreértéseket.

Hirdetés

SKORPIÓ

Ebben az időszakban fokozódik annak az esélye, hogy lesznek olyan emberek, akik megpróbálnak majd téged különböző módon betámadni. Azonban ha következetesen kitartasz az álláspontod, és az igazad mellett, ez nem sikerülhet nekik.

Ha sejted esetleg, hogy kikről és mikről lehet szó, érdemes akár előre felkészülni. A hétvégére elsimulnak az ellentétek, és egy harmonikusabb lelkiállapotba kerülhetsz: akár még olyan emberekkel is kibékülhetsz, akikkel régebb óta haragban álltok, vagy elhidegültetek egymástól.

Legyél egy kicsit türelmesebb, és hallgasd meg a többi embert, hátha valami fontos dolgot akarnak neked mondani.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

A többi csillagjegyre vonatkozó horoszkóp az alábbiakra kattintva érhető el:

HALAK, KOS, BIKA

IKREK, RÁK, OROSZLÁN

SZŰZ, MÉRLEG, SKORPIÓ

Hirdetés

NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ

Hirdetés