Évi 35 000 forint. Mit szólnál, ha segítenénk ennyit spórolni?

Utalsz haza pénzt Magyarországra? Fizetsz külföldi pénznemben néha? Például nyaralásért? A bankok nagyon jól keresnek rajtad, mert nem tudod, hogy van más megoldás!

A bankok minden pénzmozgáson irtózatos pénzeket húznak le rólad és nem érdekük, hogy tudj róla: van más, SOKKAL OLCSÓBB megoldás! A Transferwise pontosan az ilyen banki szivatások kijátszására jött létre.

Tegyük fel, hogy Németországban dolgozol és minden hónapban hazautalsz a családodnak 250 Eurót. A német bank 10-12 Eurót fog levonni és a jó ég tudja, mennyire jó árfolyamon vált. Így egy év alatt az egy havi hazaküldött pénzed FELÉT kapja meg a bank a szeretteid helyett!

A Transferwise ezzel szemben összesen 1,25 Eurót számolna fel ugyanezért, ami nagyjából a fenti összeg egynyolcada! Miért hízlalnál bankárokat a keservesen összegyűjtött forintjaidból?

Na jó, de biztonságos ez? Nem bízom ezekben az új vackokban.

A Transferwise pontosan annyira biztonságos, mint bármelyik óriásbank. Be van jegyezve az Egyesült Királyság Pénzügyi Felügyeleténél és az ügyfél pénzeket elkülönítik. Ipari HTTPS titkosítást használnak az oldalukon,

Az, hogy nem ismered, nem azt jelenti, hogy kicsi: 4 milliónál is több ügyfelével, 1300 alkalmazottjával és az éves szinten megmozgatott 13 000 milliárd forintos forgalmával gigász lenne a magyar piacon.

Csak ugye, nem ismered… mert senkinek sem áll érdekében, hogy megismerd!

Mennyibe kerül fenntartani a számlát?

Semennyibe. Ingyenes. Sőt, még egy bankkkártyát is tudsz igényelni hozzá – ingyen, amiről ha utazol és külföldön vásárolsz, mindig abban a pénznemben emelik le a számláidról a pénzt, amelyikben a legjobban megéri neked.

Milyen árfolyamon váltják a pénzt?

A bankok a saját átváltási árfolyamukat használják, így még több pénzt keresnek rajtad. A TransferWise a valós átváltási árfolyamot nyújtja neked, amit piaci középárfolyamnak is hívnak. Az átváltási árfolyam addig van garantálva, amíg a TransferWise megkapja a pénzed 24 órán belül.

Most, hogy már tudsz róla, ugye mennyire POFÁTLAN a magyar bankok gyarkorlata?

Regisztálj ide kattintva és ne hagyd, hogy a bankok tovább lehúzzanak! 

És oszd meg ezt a cikket az ismerőseiddel is, hogy minél többen megszabaduljanak a bankok karmai közül!