Újabb halálos autóbalesetek: a fővárosban, valamint Soltvadkertnél

Elhunyt egy személygépjármű sofőrje szombaton a korai órákban, miután kocsijával oszlopnak csapódott, és felborult. A baleset Budapest huszonharmadik kerületében, Soroksáron történt.

Hirdetés

A rendőrség a balesetet szenvedett férfihoz azonnal mentőt hívott, és az még kórházba tudta szállítani a sofőrt, azonban ő sajnos a szakszerű ellátás ellenére is életét vesztette.

A balesettel összefüggésben az egyenruhások intézkedtek egy másik autó sofőrjével szemben is, akinél felmerült az alkoholfogyasztás gyanúja, ezért mintavételre előállították. A nyomozóhatóság közúti baleset okozása miatt indított eljárást.

Hirdetés

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 7-én 14 óra 30 perc körül az 54-es számú főút 41-es kilométerénél egy személygépjármű eddig tisztázatlan körülmények között egy fának ütközött. A baleset következtében az autó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök teljes szélességében lezárták az utat. Kerülni Soltvadkert és Fischerbócsa felé lehet.

Kérjük, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Nyugodjanak békében!

Forrás: MTI, police.hu

Hirdetés