Vízöntő,Halak,Mérleg,Nyilas,Skorpió,Bak: ezt rejtik a csillagok 2020 szeptember harmadik hetére

MÉRLEG

Meglehetősen érdekes hét vár rád, amely remek alkalmat kínál arra, hogy mélyebb lelki dolgokkal foglalkozz, helyretedd az értékeket az életedben, és bár fontos szerepet játszik majd a pénz, a mélyebb lelki értékek valódi jelentésével is jobban tisztába jössz! Számos barátságot kötsz a hét második felében, amely feldobja a hangulatodat!

Hirdetés

SKORPIÓ

Ezen a héten erős késztetést érzel arra, hogy aktívan a sarkadra állj, továbbá a csoportos sporttevékenységek is erősen vonzanak! Ezzel párhuzamosan azonban egy olyan késztetés és munkál benned, hogy szeretnél mélyebb megértést szerezni egy számodra fontos területen. Ráadásul nem biztos, hogy ezt a két késztetést könnyen összeegyezteted majd, mivel még a Te időd is véges! Kicsit feledékeny leszel a héten, és a hét második felében egy háztartási gép meghibásodása is problémát okozhat…

NYILAS

Most tisztul ki a kép előtted, hogy mivel válhatsz igazi szaktekintéllyé és kiemelten jó szakemberré egy fontos területen! A nagy felismerés olyan energiával és önbizalommal ruház fel, amelynek révén kollégáid körében népszerűséged nőttön nő! A hétvégén remek baráti összejövetelek várnak rád, ez igazán a te heted lesz!

BAK

Ezen a héten egy kicsit rád járhat a rúd, megszokott lendületed és kitartásod az, amire mindig támaszkodhatsz, most azonban az energiaszinted alacsonyabb lehet, kedvetlenebb és motiválatlanabb lehetsz. Másrészt azonban lehetőséged nyílik arra, hogy rendbe tedd azokat az emberi kapcsolataidat, amelyeket a munkamániád egy kissé megtépázott!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Számos bolygó áll a jegyedben, amelyek hideget-meleget vegyesen hoznak majd! Egyrészt remek lesz ez a hét arra, hogy új baráti kapcsolatokat hozz létre, valamint új dolgokba vágj bele. Másrészt azonban a jelenlegi kapcsolataid, valamint a jelenlegi projektjeid nem biztos hogy megfelelően haladnak majd. Ezek alapján lehetőséged lesz eldönteni, hogy merre tovább!

Hirdetés

HALAK

Már az elmúlt hetekben is emelkedett körülötted az energiaszint, és egyre intenzívebb és intenzívebb lett az életed! Ez most tovább gyorsul majd, annak jó, valamint kellemetlen értelmében egyaránt! Éppen ezért érdemes egy nyugodtabb és megértőbb hozzáállást felvenned a szeretteid kapcsán: meg kell értened, hogy az ő életük üteme most lassabb, mint a Tiéd! Ha ezt össze tudod egyeztetni, az emberi kapcsolataid sem sínylik meg életednek ezt a különleges időszakát!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, úgy alább, úgy csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

A fent leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

További csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés