Vízöntő-Mérleg-Nyilas-Halak-Bak-Skorpió: így kopogtat be a SZEPTEMBER UTOLSÓ teljes hete

MÉRLEG

A hét elején a másokkal folytatott együttműködés félreértésekre adhat alapot, ha nem kérdezel rá az egyértelmű szándékaikra. A hét második felében könnyen lehet, hogy üzleti ügyben el kell utaznod. Fontos kérdésekben ezen a héten mindenképpen kérj tanácsot olyan megbízható szakértőktől, akiknek te is adsz a szavára.

Hirdetés

SKORPIÓ

A hét közepén olyasvalaki segít majd neked, akitől az utolsók között vártál volna segítséget. Fals információt kapsz valakitől, akinek egyébként megbízol a szavában, így könnyen előfordulhat, hogy napokon keresztül tévúton jársz majd. A hét második felében különösen harmonikus időszak vár rád, és egy olyan embert is megismersz, akivel egy hosszú, mély barátság veszi kezdetét.

NYILAS

Ezen a héten kevésbé lesz megbízható az ítélőképességed, olyan kérdésekben, ahol mélyebb az érzelmi érintettséged. Könnyen lehet, hogy valaki megpróbál téged kihasználni, ezért különösen érdemes résen lenned, és képviselned jogos érdekeidet! A hét második felében váratlanul segítséget kapsz valakitől!

BAK

Most érdemes lesz némi kockázatot vállalnod, még akkor is, hogyha nem nagyon fűlik hozzá a fogad. Természetesen a kockázatnak is van egy kalkulálható mértéke, és bejósolható, hogy milyen eredményekre számíthatsz! Élj a jelenben, és foglalkozz azzal, amit most a legfontosabbnak érzel! A hétvége rendkívül produktívan és egyben harmonikusan telik majd!

Hirdetés

VÍZÖNTŐ

Ne engedd, hogy az újdonságok és a változatosság iránti megszállott érdeklődésed rányomja a bélyegét emberi kapcsolataidra, a munkádra és szakmai előmeneteledre! Igyekezz ne ítélkezni az emberek felett, még akkor sem, hogyha hét második felében olyasmi történik, ami ezt az ingert különösen erősen felkelti benned!

Hirdetés

HALAK

Érdemes nyitottabbnak lenned a változásokra, és kevésbé törekedni megszállottan a stabilitásra! Ha mások kritizálnak, értesd meg, hogy mi lehet erre az okuk. Sok esetben építő, pozitív megfontolás, de vannak olyanok is szép számmal, akik ösztönösen azért támadnak másokat, hogy átvegyék a helyzetben az irányítást vagy okosabbnak érezhessék magukat….

Ha a jegyed nem szerepel a leírásban, úgy alább, úgy csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a csillagjegyedre vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét, már megtörtént eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés