Erre a 3 csillagjegyre igen kemény időszak vár ezen a télen

Vannak könnyebb és nehezebb időszakok mindannyiunk számára, de mindig vannak olyan csillagjegyek, akik egy kicsit másképpen élik meg ugyanazt az időszakot. Az alábbi csillagjegyek számára nem lesz éppen diadalmenet az előttünk álló tél:

A Halak csillagjegy úgy fogja érezni, hogy egyre nagyobb érzelmi nyomás alatt áll. Bár kiemelkedően magas érzelmi intelligenciával rendelkezel, és másoknál hatékonyabban, bölcsebben tudod kezelni az érzelmi kihívást jelentő helyzeteket, éppen erre az érzelmi stabilitásra és támogatásra egyre nagyobb szüksége lesz mindenkinek a környezetedben. Emiatt könnyen úgy érezheted, hogy túlcsordulnak rajtad ezek az igények. Segítesz, ahol tudsz, de arra figyelj oda, hogy minderre nem menj rá..

A Nyilasban a felszín alatt forrhatnak az indulatok, mivel ebben az időszakban képtelen megélni azt az energiát, amely belülről feszíti. Érdemes vigyáznod arra, hogy ilyen módon ne nőjön meg elviselhetetlenül a stressz szinted, mert akkor ellenőrizhetetlen vulkánként törhet ki a feszültség! A stresszt vezesd le olyan társas tevékenységgel és mozgásformákkal, amelyek ebben a helyzetben rendelkezésedre állnak. Így rengeteg felesleges veszekedést és akár munkahelyi problémákat is megelőzhetsz!

Hirdetés

Az Ikrek magánéleti válságon mehet keresztül ebben az időszakban, amely egyfajta egzisztenciális krízissel is párosul. Szerencsére azonban mindez nem jelent hosszú távú mélyrepülést, csak ezt a telet ki kellene valahogyan bekkelni! Ha fáradhatatlanul keresed a megoldást, sokat enyhíthetsz a negatív következményeken.

Neked mi a véleményed?

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget. Az előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem utalunk.

Hirdetés