Máig nem tudjuk elfelejteni Udo Brinkmannt, a Klinika nőcsábászát: ám ha most, 35 év elteltével szembe jönne az utcán, biztosan nem ismernénk meg :

Ma már rengeteg különböző tv csatorna létezik, és mindegyik ontja magából a különféle, változó színvonalú és tematikájú műsorokat. Azonban ez nem volt mindig így. Egykor nagyon limitált mennyiségű műsor jutott el hozzánk, az “eszi, nem eszi, nem kap mást” elven.

Azt is el kell ugyanakkor ismerni, hogy akkoriban magasabb volt a műsorok átlagos színvonala, éppen ezért is emlékezhetünk annyi legendás filmre, sorozatra és színészre.

Biztosan Te is emlékszel még a Klinika (szó szerint „A Fekete-erdei klinika”) című NSZK filmsorozatra, amely az 1980-as évek végén óriási népszerűségnek örvendett hazánkban is.

Hirdetés!

Udo doktor (dr. Udo Brinkmann) volt az egyik kedvencünk, akinek a szerepét az akkor épp csak harminc éves Sascha Hein alakította. Sok fiatal lány volt oda érte akkoriban ismeretlenül is.

Azóta jókora változáson ment keresztül a színész. Ami természetes, hiszen a sorozat kezdete, 1985 óta már 35 év szállt el felette (is). Ennek ellenére jóképűsége és sármja töretlen:

View this post on Instagram

(Foto: Sascha Hehn, scoopnest.com, 2017) Es war, als schlösse sich der Kreis, als Sascha Hehn 2014 die Nachfolge von Siegfried Rauch auf dem Traumschiff antrat. Doch die Zeiten haben sich geändert und so packte der Sympathieträger 2018 wieder seine Koffer. Als Udo Brinkmann schrieb er ohnehin schon Fernsehgeschichte. Natur, Erdung, Individualismus liegen ihm am Herzen- den Kampf um eine Neuerung des Fernsehens hat er aufgegeben- und mit ihm viele Zuschauer. Trotzdem bleibt die Hoffnung auf neue Projekte und Hehns Einsatz als Synchronstimme, denn auch diese ist absolut hörenswert! Herzlichen Glückwunsch zum 65. Geburtstag! #saschahehn #dastraumschiff #traumschiff #shrek #stimme #voice #dieschwarzwaldklinik #schwarzwaldklinik #udobrinkmann #münchen #80er #herzlichenglückwunsch #geburtstag #andiesemtag

A post shared by Sarahs ?- Angelegenheiten (@septemberleuchtend) on

 

 

Hirdetés!