Halak-Nyilas-Bak-Mérleg-Vízöntő-Skorpió: a kihívásokban és a lendületben is bővelkedik majd OKTÓBER harmadik hete

MÉRLEG

Ez a hét arra teremt remek alkalmat az új hold erejével, hogy egy olyan dologban, amivel már régebb óta foglalkozol, és eddig kevésbé sikerült megvalósítanod az elképzeléseidet, egy paradigmaváltás révén új lendületet vegyél, és sokkal sikeresebben működhess! A hét második felében remek munkalehetőséget kapsz!

SKORPIÓ

Egyre inkább foglalkoztat, hogy hogyan növelhetnéd a tudatosságod szintjét: a spiritualitás és a meditáció irányába fordulsz, és szeretnél ezekről a területekről egyre többet tudni! Mindez remekül kiegészíti az alaptermészetedben rejlő energiákat, és már ezen a héten érezni fogod a pozitív hatást! A pénteki napon betoppan egy rég nem látott ismerős, és remek beszélgetésbe bonyolódtok egymással!

NYILAS

Ha szeretnéd, hogy ezen a héten pezsgő szociális életet élhess, érdemes már a hét elején leszervezned a találkozásokat, hogy semmi se tudjon bekavarni! Ezzel párhuzamosan eljön az idő, hogy pontot tegyél a hét második felében egy olyan emberi kapcsolatod végére, amely már régóta csak fáraszt, és elszívja az energiáidat!

Hirdetés

BAK

A szokottnál is ambiciózusabb leszel ezen a héten, céljaid megvalósítása rendkívüli energiákat kap. Azonban érdemes megbizonyosodnod arról, hogy hogy állsz most pontosan, valamint javasolt a terveidet már a hét első felében frissíteni és felülvizsgálni. Egyes területeken újratervezésre lehet szükséged, amelyhez most felerősödött éleslátással kezdhetsz hozzá!

VÍZÖNTŐ

Mint az emberek többségének, bizonyára Neked is vannak az életedben olyan kérdések, amelyeket nem oldottál meg maradéktalanul, vagy akár a szőnyeg alá söpörtél, és rendről rendre felütik a fejüket, és foglalkoztatnak! Ezeknek az elvarratlan szálaknak az elvarrására remek energiákat kapsz a hét második és harmadik napján. Ha sikerrel jársz, feldobottnak érzed majd magad a hét második felében!

Hirdetés

HALAK

A megújuló energiák ezen a héten egy kicsit megviselik az energia szintedet, és éppen ezért elkezdenek betalálni az energiavámpírok, valamint azok az emberek, akik méltányosnak látszó ürügyekkel megpróbálnak kihasználni Téged, szívességeket kérni, és belevinni kellemetlen helyzetekbe! Amennyiben energiával nem vagy képes kiküszöbölni őket az életedből, a tudatosság segíthet abban, hogy megvédd méltányos és jogos érdekeidet, és távol tartsd őket a mindennapjaidtól! A hét második felében, ahogy a hold lassan belép a negyedik negyedbe, energiaszinted stabilizálódik, és viszonylag gyorsan összeszeded magad!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel a cikkben, akkor alább, csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés