Ikrek,Oroszlán,Kos,Szűz,Bika,Rák: Nagy lehetőségeket és buktatókat egyaránt tartogat 2020 NOVEMBERE

KOS

Jelentős energiákat teszel bele a munkádba: úgy gondolod, hogy addig kell csinálni, amíg van munka! Gőzhengerként haladsz előre, fokozódó örömmel és jó érzéssel tölt el, hogy egyre inkább kivívod munkatársai csodálatát! Viszont emellett sajnos a magánéleted könnyen lehet, hogy megsínyli mindezt. Társad a szokottnál kevesebb türelemmel állhat hozzád ebben az időszakban, és előfordul, hogy egyes embereket feldühítesz.

BIKA

Jelentőségteljes emberi kapcsolataidban problémákat okozhat a pénz, és a feszültség akár heteken keresztül ki fennmaradhat, különböző hőfokon égvén. Érdemes csínján bánnod a befektetésekkel, és alapos, átgondolt döntéseket hoznod ebben a kiszámíthatatlan helyzetben. Bár a hónap közepe táján egy igen jó hírt kapsz, méghozzá igen váratlanul, ebben a hónapban egy korábban számodra igen fontos barátságot is elveszíthetsz!

IKREK

Úgy érzed, hogy a jó döntéshez és a jó munkához is idő kell, határozottan lelassult energiákat mozgatsz a szakmai életedben. Ennek természetesen megvannak az előnyei és a hátrányai egyaránt, és amennyiben hajlamos voltál az elhamarkodottságra, most teljesítményed és hatékonyságod lényegesen javulni fog. Érdemes érzelmi kapcsolataidban is higgadtnak lenned, hogy nehogy olyan vitákba bonyolódj bele, amelyek napokra, vagy akár hetekre megkeseríthetik az életedet.

Hirdetés!

RÁK

Emberi kapcsolataid elmélyülését hozza a novemberi időszak, az eddig szingli rákokra rátalálhat a szerelem ebben a sötét, késő őszi időszakban, amely tökéletes alkalom arra, hogy jobban megismerjétek egymást. A már párkapcsolatban élő rákok és párjuk szintén közelebb tudnak kerülni egymáshoz, mivel több időt tudtok együtt tölteni, és a szokottnál mélyebb beszélgetésre is sor tud kerülni ebben az időszakban. Akik pedig a családalapításon gondolkoznak, szintén nem haladnak most rossz irányban.

OROSZLÁN

Hirdetés!

Hirdetés!

Emberi kapcsolataid kerülnek a célkeresztbe ebben a hónapban, ugyanakkor nem vagy mindig türelmes a hozzád közel állókkal. Felszínesebb kapcsolataidban erősen hat a vonzerőd, és rendkívül sok jó élményt okoz a számodra, hogy milyen erővel hatsz az emberekre. Anyagi problémák is felmerülhetnek a hónap második felében, ám ezeket várhatóan meg fogod tudni oldani, hiszen te a jég hátán is megélsz, és mindig feltalálod magad!

SZŰZ

Ebben a hónapban mások megpróbálnak arra kényszeríteni, hogy méltányosságból magadra vállalj olyan kiadásokat, amelyeket igazából ők maguk halmoztak fel. Lehetőséged van ezt visszautasítani, vagy hosszú távra felvállalni, de utólag majd hiába szívod a fogad! Azért is alaposan gondold ezt át, mert a november egyébiránt igen szerencsésnek ígérkezik a számodra, és könnyen kifizethetődnek karakteres tulajdonságaid, mint az alaposságod, pontosságod, lelkiismeretességed, valamint kiváló logikai képességeid!

Ha a csillagjegyed nem szerepel a leírásban, akkor alább, a saját csillagjegyedre kattintva fogod tudni elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

MÉRLEG, SKORPIÓ, NYILAS, BAK, VÍZÖNTŐ, HALAK

A cikkben leírtak bekövetkeztéért értelem szerűen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű NOVEMBERT kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés!