Skorpió-Halak-Vízöntő-Mérleg-Nyilas-Bak: a telihold energiájával forgatja fel életünket az október negyedik hete

MÉRLEG

A pénzügyeid kerülnek a középpontba ezen a héten: érdemes odafigyelned, és az érzelmi alapú túlköltekezést mindenképpen mellőznöd. Remek idő ez egy alapos pénzügyi stratégia megalkotására, mert remek sugallatokat kaphatsz, hogyan növelheted majd a bevételeidet az elkövetkezendő időszakban. Remek, zökkenőmentes hét áll előtted, lesz energiád tervezni is!

Hirdetés

SKORPIÓ

Számos előrelépést hozott az elmúlt időszak, azonban érdemes egy kicsit körülnézned a házad táján, hol van szükség javítgatása, rendrakásra, vagy a hibák megelőzésére. Ezen felül viszont úgy fogod érezni, hogy egy kicsit túl sok volt a kötelezettségek teljesítéséből, és szükséged van ún. “énidőre”, amelyet valóban nagyon megérdemelsz!

NYILAS

A szokottnál is intuitívabb leszel ebben az időszakban, amely nagy segítséget jelent abban, hogy végre meghozd azokat a fontos döntéseket, amelyeket esetleg halogattál. Emberi kapcsolataidban sokkal jobban ráérzel a másik vágyaira és személyiségére, mint eddig bármikor. Éppen ezért új kapcsolatok építésére is remek lesz ez az időszak.

Hirdetés

BAK

Tőled szokatlan módon némileg tanácstalannak érzed magad egy fontos kérdésben, azonban ne habozz tanácsért folyamodni azokhoz a személyekhez, akikben megbízol, és akinek értékítélete segíthet téged a döntésben. A hét második felében valaki pénzt kér tőled kölcsön: minden lelkiismeretfurdalás nélkül mondj neki nemet, amennyiben úgy érzed, hogy a kölcsönt megsínylené a kettőtök kapcsolata.

VÍZÖNTŐ

Ezen a héten szinte bármi és annak az ellenkezője is előfordulhat, nemcsak nagy érzelmi hullámzás, de számos újdonság is belép az életedbe ezen a héten. A hét közepén egyfajta csúcspontot élsz meg, egy kedves meglepetés felvillanyozza a napodat!

Hirdetés

HALAK

Egy ideje már foglalkoztat a kérdés, hogy hogyan juthatnál ötről a hatra! Ennek érdekében azonban az agyaláson, és az önmagadba nézésen kívül mást is érdemes tenned. Pl. megismerni a tárgyi feltételeket, és esetleg tanácsot kérni azoktól az emberektől, akik már jártasak az általad megcélzott területeken. Ezen a héten jók az Energiák ahhoz, hogy valamiféle konkrét elképzelésed álljon össze!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel a cikkben, úgy alább, csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó horoszkóp előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés beteljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét eseményekre nem hivatkozunk.

Remek hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés