10-ből 9 háziasszony még mindig rosszul mos fel otthon! EZZEL azonban MINDIG csak úgy RAGYOG a padló:

Nyilván senki sem szeret feleslegesen dolgozni: a házimunka akkor a legjobb, ha a lehető leghatékonyabban tudjuk elvégezni: ragyogjon az a lakás, de ne menjen rá minden időnk!

Hirdetés

Sokan azt gondolják, hogy az alapos takarítás, valamint a legdrágább tisztítószerek megvásárlása egyenlő a hatékony felmosással. Azonban van valami, amit figyelmen kívül hagynak: rengeteg múlik magán a felmosón is, amit használunk.

A legtöbben a hagyományos pamutszálas felmosót alkalmazzák, azonban ennél sokkal hatékonyabb megoldás is létezik: a mikroszálas felmosó!

Hirdetés

Számos előnye van, pl. az, hogy gyakorlatilag bármilyen felületen használhatjuk (kivételt csak az olajos és zsíros felületek jelentenek, amelyeken ne alkalmazzuk, ezeket a szennyeződéseket ugyanis nem tudjuk kimosni belőle).

Rendkívül könnyen tisztítható pár csepp mosogatószerrel langyos vízben. Tisztítás után szupergyorsan megszárad, ami nagy előny, mert a vizesen maradó felmosóban elszaporodnak a mikroorganizmusok, az bebüdösödik, és a tisztító hatása sem lesz már a régi!

Hirdetés

A mikroszálas felmosó rendkívül jól működik szárazon is, portörlésre is kiváló!

A legfontosabb azonban, hogy a hagyományos társánál sokkal több szennyeződést képes felszívni, mivel vastagabb szálakból áll. Egészen pontosan hatszor annyit! Ha még nem próbáltad volna ki, igencsak érdemes!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés