12 kg-t fogytam és sokat enyhült az ízületi fájdalmam is! 57 éves vagyok, és ezzel a recepttel sikerült:

Ahogy az idő telik, és az emberi szervezet érik, sajnos egyre könnyebben rakódik le testünkben a zsír, illetve szaporodnak fel a méreganyagok.

Ez nemcsak esztétikai problémát jelent, de betegségek is együtt járhatnak vele. Ha természetes úton kiürítjük a méreganyagokat a szervezetünkből, két legyet ütünk egy csapásra: csökkentjük bizonyos betegségek kialakulásának veszélyét, valamint fogyhatunk, és ezáltal megkönnyíthetjük a mindennapjainkat!

Az életmódváltás adhat hosszú távú megoldást, amellyel megszüntetjük az állandó fáradságot, valamint a felrakódó plusz kilókat. Az alábbi keverék felgyorsítja az anyagcserét, hatására beindul a méreganyagok kitisztítása és a zsírégetés.

Hirdetés

Így készítsük el: 2 db citrom levét csavarjuk ki. 5 cikk, megtisztított és szétzúzott fokhagymát keverjük 2cm-nyi, apróra reszelt gyömbérgyökérrel. Ezután fogjunk egy edényt, öntsünk bele 1 liter vizet, adjuk hozzá a citromok héját, majd főzzük fel.

Miután levettük a tűzről, hozzáadjuk a fokhagymát, a gyömbért, és lefedjük. Álljon 20 percet, majd szűrjük le, és a citromlevet csak ekkor adjuk hozzá. Ezután töltsük egy üvegbe.

Hirdetés

Reggelente ébredés után igyunk ebből a remek keverékből nagyjából 1,5-2 dl-t, amíg a kívánt hatást nem tapasztaljuk. Kedvünk szerint ízesíthetjük, de természetesen ne cukorral.

10-14 nap után tartsunk legalább 10 napos szünetet, de a kúrát később megismételhetjük, amennyiben szükségét látjuk.

Mielőtt elkezdenénk a kúrát, kérjük ki szakember véleményét! Egészségi állapotunknak megfelelően a recept módosítása lehet szükséges: így például magas vérnyomással küzdők esetében nem szabad gyömbért használni.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is kipróbálhassák!

Hirdetés