Ikrek-Rák-Szűz-Kos-Oroszlán-Bika-Halak-Skorpió-Vízöntő-Mérleg-Bak-Nyilas: Óriási változást hoz a hosszú hétvége! Van 3 jegy, akinek teljesen megváltozik az élete, a többiek ezzel szemben..

KOS

Hirdetés

Bár a hétvége általában nem erről szól, most mégis (még a pihenés közben is!) új lehetőségek találnak meg. Ezzel együtt vedd figyelembe, hogy ne tervezd túl magad kötelességszerű tevékenységekkel: a sok hetes kemény munka után megérdemelsz egy igazán pihentető hosszú hétvégét, amikor feltöltődhetsz!

BIKA

Hirdetés

Nem volt könnyű heted, volt benne egy elég intenzív hajrá, most azonban itt az idő, hogy teljesen ki tudj kapcsolni! Zárd ki a tudatodból mindazt, ami a hétköznapokban kínoz, és add át magad a felhőtlen kikapcsolódásnak: egész biztos, hogy a családod is örülni fog ennek!

IKREK

Igen magas az energiaszinted, életed eme fontos időszakában, amely akár sorsfordítónak is bizonyulhat! Ennek ellenére ne felejtsd el, hogy a hosszú hétvége igazából a pihenés ideje, még ha aktív pihenést is választasz! Mindenképpen úgy töltsd el, hogy fel tudj töltődni!

Hirdetés

RÁK

A pénteki napon a hold már az első negyedbe váltott, és ennek az energiája határozza meg elsősorban a hétvégédet! A szokottnál is erősebben érzelmi oldalról közelíted meg a dolgokat, és hajlamos lehetsz arra, hogy lebecsüld azokat az eredményeket, amiket elértél! A legjobb tehát, ha hétvégén nem eredményekre törekszel, hanem csak arra, hogy jól érezd magad!

OROSZLÁN

Az év egyik legjobb hétvégéje vár Rád több társas eseménnyel, amelyek között egy igen jól sikerült családi ünnepség is lesz majd! Nemcsak a hangulat lesz jó, de hab lesz a tortán, hogy úgy érzed, hogy kiemelt szerepet biztosítanak neked az esemény résztvevői, bár nem is te vagy az ünnepelt!

SZŰZ

A családi programok hétvégéje jött el: most még kiváló idő van akár egy kirándulásra, vagy bármilyen szabadidős tevékenységre! Lehet, hogy az utóbbi időben kevesebbet volt együtt a család, most azonban mindezt bepótolhatjátok: ne engedj a csábításnak, hogy a ház körüli munkákra, vagy bármilyen más házimunkára pazaroljátok el ezt a három napot! Dolgozni hét közben is tudtok, a hétvége most legyen a pihenésé!

Hirdetés

MÉRLEG

A szokottnál jobban vártad ezt a hétvégét, amiben annak is észre lehet, hogy ez a hétvége most három napos! Így aztán bőségesen tervezhetsz mindent, ami jólesik, sőt még házimunka is belefér majd! Túlzásba azonban ne vidd, a pihenés domináljon! Kösd össze a kellemes dolgokat a hasznossal, és remek három napod lesz!

SKORPIÓ

Igazán mozgalmas hétvégéd lesz, számos új ismeretséget kötsz, és ezek nem felszínes, inkább tartalmas emberi kapcsolatok lesznek majd! Jó pár régi ismerősöddel is találkozol, akiket már régen nem láttál, és feleleveníthetitek a régi szép időket! Egy dologra azért figyelj: aludd ki magad rendesen!

Hirdetés

NYILAS

Hirdetés

Nem kizárt, hogy ezen a hétvégén egy új hobbira találsz, mert több új dolgot is kipróbálsz, és köztük egészen biztosan lesz olyan, ami alaposan megragadja majd a figyelmedet! Az sem baj azonban, ha csak olyan dolgokkal töltöd az időt, amelyet a családdal közösen már régóta terveztetek, és eddig nem jutott rá idő!

BAK

Az év talán legpihentetőbb hétvégéje áll előtted, élvezd ki minden percét! Azt, hogy aktív pihenéssel, vagy inkább valami lassabb, alacsonyabb energiaszintű programmal töltöd az időt, aszerint döntsd el, hogy az Intuíciód mit tanácsol neked!

VÍZÖNTŐ

Az utóbbi időben kissé energiahiányos voltál, de az Energiák megsokasodva tértek vissza hozzád, amint a hold belépett az újabb negyedbe. Ezen a hétvégén érdemes minél több családi programot tervezned és minél több időt töltened a hozzád közel állókkal. Ne hagyd ki a sorból a barátaidat sem, ez a hétvége az új élmények, és az emberi kapcsolatok igazi sokaságát hordozza magában!

HALAK

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy olyasmiket terveztél a hétvégére, amelyek egy kicsit egyhangúak, és a nagy része kötelezettségszerű. Mégis ki fog világlani a sok, már előre eltervezett szürkeség közül az a néhány aranyrög, amelyek megédesítik a hétvégédet, és lehetővé teszik, hogy a következő hetednek szinte már megújulva vágj neki!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, illetve az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre nem utalunk.

Gyönyörű hosszú hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés