24 évesen 300 kilót nyomott. Hihetetlen fogyásával ma milliókat inspirál. Így néz ki most:

Nem tudta abbahagyni az evés, de erőt vett magán. Fogyása nagyon látványos! Története végül még a Daily Mail hírneves brit laphoz is eljutott, és végül az egész világ megismerhette.

Amber Rachdi (Oregon, USA) huszonnégy évesen már háromszáz kilogrammot nyomot.

Rengeteg édességet evett napi négy-öt alkalommal, mivel boldogtalan volt. De mivel egyre csak hízott még boldogtalanabb lett. Már nem tudott gondoskodni magára, ezért kénytelen volt visszaköltözni a szüleihez.

Hirdetés

Rettenetes fájdalmai voltak, és már csak kerekesszékkel tudott közlekedni.

Végül úgy döntött, változtat, és jelentkezett egy olyan tv műsorba, ahol szakemberek segítettek neki lefogyni. Nade azért még így se ment az olyan könnyen: irdatlan túlsúllyal küzdött!

Kezdetnek gyomorszűkítő műtéten kellett átesnie, és ezekben a hónapokban szépen meg is indult a fogyása: bő fél év alatt 40 kilótól szabadult meg. Bár a 300 kilóhoz képest ez arányaiban nem olyan sok, de lassan elkezdhetett mozogni, és egészségesen táplálkozott.

Hirdetés

Egy év elteltével már 65 kilóval volt könnyebb.

Miközben tovább fogy, a felesleges bőrt műtétekkel távolították el Amber testéről, és terapeutához is jár, hogy a továbbiakban ne meneküljön az evésbe, így ne hízzon vissza. Ez egy nagyon fontos szempont a szakszerű megoldás alkalmazása során!

Amber máris sokakat inspirál, de kíméletes és fenntartható fogyási folyamata még most folyamatban van. Így is ég és föld a különbség:

Fantasztikus, hogy végül össze tudta szedni magát egy ilyen mélyponton! Neked mi a véleményed?

Hirdetés