50 éve a lány apja elszakította a szerelmeseket egymástól. Nemrég újra találkoztak, és azonnal tudták, mit kell tenniük

Janice Rude-ot és Prentiss Wilsont a hatvanas években, még felsőfokú tanulmányaik során hozta össze az élet.

Janice, hogy a tanulmányait fedezni tudja, az egyetemi menzán dolgozott: itt találkoztak először a jóképű Prentiss-szel, aki igen népszerű volt diáktársai körében. Az egyetemista srác hamar felvette azt a szokást, hogy elsőként érkezett a menzára, hogy válthasson pár szót a lánnyal.

Pár hónapba beletelt, de végül összejöttek, és annyira jól alakult minden, hogy lánykérés lett belőle. A lány édesapja azonban ultimátumot adott Janice-nek: vagy a szerelem, vagy a diploma. Megfenyegette őt, hogy ha hozzámegy Prentisshez, nem segít be tovább a tandíjába. A lány ijedtében felbontotta a jegyességet.

Hirdetés

Ezután sok-sok év telt el, és mindketten élték tovább az életüket, de nem felejtették el egymást.

Végül Janice édesanyja halála után, közel 50 év elteltével úgy döntött, felhívja Prentisst. Kiderült, a férfi is hasonló helyzetben volt. Neki is nemrég hunyt el az édesanyja. Találkoztak, és szinte hihetetlen, de ugyanott folytatták, ahol ötven éve ezelőtt abbahagyták.

Hirdetés

2 hónap sem telt bele, és már ismét jegyben jártak. 2012-ben pedig össze is kötötték az életüket. Házasságuk azóta is boldog és kiegyensúlyozott.

Ez a csodálatos történet is igazolja, hogy az emberek között léteznek legyőzhetetlen, időt álló kapcsok! Neked mi a véleményed?

Hirdetés