60 éves vagyok, és ez az olcsó növény újra javította a látásom, eltávolította a zsírt a májamról, és teljesen megtisztította a beleimet

Az egészség a legfontosabb dolgok egyike az ember életében, ám egy bizonyos kor után egészségünk hanyatlása sajnos természetes folyamat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne lehetne mindezt késleltetni!

Amennyiben a májunkban túlzott mennyiségben halmozódik fel a zsír, az az egész testünkre és az általános egészségi állapotunkra erőteljesen negatív hatással van. Ha azonban meg tudunk szabadulni a májban lerakódott fölös zsírmennyiségtől, az javíthatja az általános egyészségügyi kondíciónkat!

Többek között a cékla segíthet abban, hogy a méregtelenítés beinduljon: eltávolítja zsírt a májról, megtisztítja a vastagbelet és segít javítani a megromlott látást. Ugyanakkor más pozitív, egészségre gyakorolt hatása is van:

Hirdetés!

Segíthet a vérkeringés javításában, energiával látja el a testet. Betainban és triptofánban gazdag, melyek nyugtatják az idegeket, segítenek megküzdeni a stresszel.

Hirdetés!

Hirdetés!

Gyulladás gátló, valamint antioxidánsokban is gazdag. Javítja az általános egészségi állapotot.

Sok féle formában fogyasztható, így többek között cékla salátaként. Ehhez az alábbiakra lesz szükséged:

Kettő-három cékla;
Kettő fej vöröshagyma;
Ecet;
Extra szűz olívaolaj;
Só.

Hámozd meg a céklát, és főzd meg vízben egy csipet sóval, majd vágd fel kis szeletekre, és tedd egy tálba. Ezután vágd fel a hagymát, és keverd össze a céklával, majd adj hozzá egy kis olívaolajat és ecetet, sózd meg ízlés szerint. A végén locsold meg egy kis saláta ecettel és hagyd állni egy órát.

Ez a csodálatos saláta tisztítja a vastagbelet, a májat és javítja a látást is.

Ha naponta fogyasztod, azzal máris sokat teszel az egészségedért!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés!