60 kilót fogyott 10 hónap alatt – ez a 2 hatóanyag segített – valóban működő csodás fogyás !!!

Nem mindenkinek könnyű dolog megtartania az egészséges testsúlyt. Ami azonban még nehezebb: visszaszerezni “versenysúlyunkat”, ha már elveszítettük.

A fogyókúra számtalan esetben okoz jojó effektust, és sokszor még rosszabb utána, mint előtte valaha volt. Tehát sok szenvedés és igyekezet a semmiért? Nem feltétlenül!

Léteznek ugyanis olyan megoldások, amelyek kitartó és következes alkalmazása erősen támogatja a sikerünket! Az alábbi tipp kifejezetten a hashájat támadja, az anyagcserét gyorsítja!

Hirdetés

Ráadásul olcsó, egészséges alapanyagokra épül.

Egyik összetevője a szódabikarbóna, amely segíti és támogatja az emésztést, lúgosítja a szervezetet.

Szódabikarbónán és citromlén alapuló keveréket alkalmazunk reggel és este:

Hirdetés

REGGEL:

Reggel egy pohár vízbe tegyél egy teáskanál szódabikarbónát és pár csepp citromlevet, jól elkeverve éhgyomorra fogyaszd, majd fél óra múlva már reggelizhetsz is.

ESTE:

Fél teáskanál citromlét két teáskanál szódabikarbónával és némi vízzel jól elkeverve az esti órákban éhgyomorra megiszunk.

Ha magas a vérnyomásod, ne fogyaszd a keveréket! Ugyanez igaz, ha valamely összetevőjére allergiás vagy érzékeny vagy!

Ha következetesen betartod ezt a fogyókúrát, emésztésed és anyagcseréd hatékonyabb lesz, és a felesleges zsírréteg fokozatosan elkezd csökkenni.

Természetesen egy nagyobb fogyáshoz következetes kalória csökkentett étrend betartására is szükség lesz és egészségünk érdekében javasolt némi testmozgás is.

Hirdetés

De ha semmin sem változtatsz, csak a fenti tippet tartod, már gyorsul az anyagcseréd, és a testsúlyod akkor is csökken majd.

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés