9 kis részlet, ami azt a benyomást kelti, hogy egy hölgy egyáltalán nem ad magára

A külsőnk ápolása rendkívül fontos feladat, mivel ez az, amit más emberek látnak belőlünk, ez képvisel minket a külvilág felé. Hiába előnyösek a belső tulajdonságaink, ha nem tudjuk azokat megfelelően megjeleníteni. Vannak olyan kis részletek, amelyek óriási szarvashibaként hathatnak, és azt a benyomást kelthetik, hogy egyáltalán nem adunk magunkra.

1. Burjánzó, nem megfelelően ápolt szemöldök

A szemöldök szedése segít fenntartani a stílusunkat és nőiességünket. Rendkívül visszatetszően mutat a túlburjánzott szemöldök.

2. Kipállott száj, berepedezett ajkak

Az ápolatlanság egyik nyilvánvaló jele, és érdemes rá odafigyelnünk! Különösen téli, hideg időben, és akkor, ha hajlamosak vagyunk az ilyen szépséghibára. Maga a hajlam természetesen adott, azonban a berepedezett ajkak megelőzése érdekében érdemes bőrtípusunknak megfelelő ajakírrel ápolnunk az ajkainkat.

Hirdetés!

3. Elszíneződött fogak

A mosolyunk az egyik ékszerünk. Azonban amennyiben fogaink a fehér árnyalatai helyett inkább a sárga, vagy a szürke árnyalataiban játszanak, az igen ápolatlan benyomást kelthet. Érdemes az ezt okozó káros szokásokat sutba vágni, illetve fogorvoshoz fordulni.

4. Lepergő körömlakk

A körömlak akkor szép, ha nem kezd el lepattogzani… Ugyanez igaz a műkörömre is: a lenőtt műköröm szintén igénytelen.

Hirdetés!

5. Arcbőr és pattanások

Teljesen természetes ezeknek a megjelenése, azonban mindenképpen érdemes bőrtípusunknak megfelelő megelőző eszközöket választani, amiben kozmetikusunk is segíthet.

6. Bőrszárazság

Ez is elsősorban télen lehet probléma, és a bőrünk káros környezeti hatásoktól való védelme, megfelelő krémek használata és az elegendő mennyiségű folyadék fogyasztása sokat segíthet rajta.

7. Lenövések

Amennyiben festjük a hajunkat, érdemes arra odafigyelnünk, hogy kellő rendszerességgel fessük vagy festessük be. Amennyiben ehhez nincsen kedvünk vagy nincs pénzünk hajfestékre, akkor inkább kerüljük a hajfestést, mert a lenövésnél a festetlen haj is sokkal igényesebben hat.

8. Hajvégek durva töredezése

Ha a hajvégek töredezése egy látványos szintet ér el, az sajnos igen igénytelenül tud kinézni. A fodrász azonban könnyedén segíthet…

9. Több napos smink

Szerencsére nem túl gyakori, de még mindig előfordul, hogy egyes nők nem mossák le a sminkjüket, és több nap után is még ugyanabban a sminkben lépnek az utcára. Ez nemcsak egészségtelen, de rendkívül igénytelen benyomást is kelt: vagy ne sminkeljünk, vagy pedig minden alkalommal kenjük fel újat.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is elolvashassák!

Hirdetés!