99%-ban hatékony ez a csodálatos olaj: erősíti az immunrendszert, gyógyíthatja a náthát, az influenzát és a légúti gyulladásokat

Régen a tolvajok olajának nevezték, már az 1300-as években tomboló pestis járvány idején is alkalmazták, mivel ez a gyógynövényekből készült olaj lehetővé tette, hogy a tolvajok sokkal kevesebb eséllyel betegedjenek meg, amikor a jómódú beteg embereket meglopták.

Hirdetés

A tolvajok olaja csodálatos gyógynövény tartalmú, antibakteriális, és vírus ellenes hatású. Hatékonyan támogatja az immunrendszert, segít minél előbb leküzdeni, illetve megelőzni a légúti gyulladást, fertőzéseket, ideértve az influenzát, és más légúti betegségeket is.

Ma már a gyógynövényt, hanem az illóolajukat használják. Labor vizsgálatok szerint ezeknek az illóolajoknak a párologtatása a levegő baktérium tartalmának 99 százalékát elpusztítja.

Hirdetés

Az alábbiakban leírjuk, hogyan készíthető el a tolvajok olaja. (Hígítatlanul az illóolajok irritálhatják a bőrt és a nyálkahártyát, így nem párologtatási célból mindig vivő olajban keverve használjuk. A vivő olajok közül az olivaolaj, mandula-, illetve a szezámolaj a leghatékonyabb.)

Hirdetés

Egy 50 ml-es üvegbe öntve, a fennmaradó “helyet” vivő olajjal töltsük ki.

Hirdetés

Egy e.k. fahéj illóolaj,
Egy e.k. eukaliptusz illóolaj,
Egy e.k. szegfűszeg illóolaj
Egy e.k. citrom illóolaj
Egy e.k. rozmaring illóolaj,

Így alkalmazd:

Bőrbe masszírozva kettő-három csepp illóolajat talpra, tarkóra, kar belső részére, mellkasra.

Párologtatva hígítatlanul, minimum húsz percig. Fürdőben vagy szaunában nem ajánlott!

Kapszulába töltve, lenyelve napi egyet.

Italba cseppentve, vagy közvetlenül a nyelvre egy-két cseppet.

Hirdetés

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés