A 18 éves srácot az orvosa terhességi tesztre küldte. Amikor megcsinálta, lóhalálában rohant vissza a doktorhoz:

Byron 18 éves, és már jó ideje fájt a hasa. Eleinte semmi különösre nem gyanakodott az orvos, azt a fizikai igénybevétel számlájára írta. Azonban a fájdalmai csak rosszabbak lettek! Kénytelen volt felkeresni egy másik orvost.

Hirdetés

Mivel már hónapok óta fennállt a fájdalom, a második orvos már ultrahang vizsgálatot is csináltatott, ami pedig kimutatta, hogy a tüneteket egy rákos megbetegedés okozza. Ahhoz azonban, hogy kiderüljön, hol van a daganat, további vizsgálatokra volt szükség!

Az orvos azonban tudta, hogy jó eséllyel aki időt nyer, életet nyer! Adott a fiúnak egy terhességi tesztet, és elküldte, hogy csinálja meg másnap reggel. A teszt a srác nagy megdöbbenésére pozitív lett!

Hirdetés

Az orvos ebből az eredményből tudta, mi a teendő: a hererákos betegek szervezetéből ugyanis ugyanaz a hormon ürül, mint a várandós nőkéből!

Hirdetés

Ezzel a diagnózist sikerült gyorsan felállítani, az orvosok pedig hamarjában tudtak cselekedni, és megmenteni a srác életét. A betegséget sikerült visszaszorítaniuk, Byron pedig mára már jól van!

Hirdetés

Ne felejtsd el megosztani, hogy az ismerőseid is tudjanak róla!

Hirdetés