A 7 éves kislány születése óta egy sötét, szűk szobában tengődik. Aztán egy nap..

A 7 éves Danielle Crockett (becenevén Dani) számára az egész világot egy sötét, szekrény nagyságú szoba jelentette. A floridai kislány mocsokban, csótányok között vegetált legfontosabb éveiben, amikor egészséges és boldog életét kellett volna megalapoznia.

A kislány 7 évig élt ilyen körülmények között, de egy nap végül minden megváltozott, amikor az egyik szomszéd meglátta őt az ablakban, és kihívta a rendőrséget.

Hirdetés

Bár a kislány biológiai anyja később azzal védekezett, hogy minden tőle telhetőt megtett, ami egy özvegy asszonytól elvárható, azonban amikor a rendőrök bejelentést kaptak a kislányról, és kiérkeztek a házhoz, borzalmas állapotban találták.

Hét évesen még életében nem fogyasztott szilárd táplálékot, csontsovány volt, mocsokban kellett élnie, ráadásul még mindig pelenkát hordott, amelyet az anyja nem is cserélt rendszeresen.

A kiérkező rendőrök a kislányt azonnal segítettek beszállítani a kórházba, és az is kiderült, hogy a 20 kg-os gyerek sem járni, sem beszélni nem tud.

Nyilvánvaló szociális hátrányokkal indult az életben, ennek ellenére nagyon hamar örökbe fogadta őt egy kedves pár, Bernie és Diane Lierow. Látták rajta, hogy szüksége van rájuk, és bár nehezen indultak a dolgok, folyamatosan mindent megtettnek azért, hogy fejlesszék a gyermeket.

Számos képességet elsajátított, azonban hátrányát csak lassan küzdötte le, ami miatt további nehézségei támadtak.

Amikor Dani 18 éves lett, bár nehéz szívvel, de egy speciális otthonban helyezték el, ahol a fejlesztését fel tudták gyorsítani, állapota sokat javult.

Nevelőszülei azóta is rendszeresen látogatják. Valószínűleg nagyon sok nehézségen mentünk együtt keresztül, és elképzelhetetlenül sokat tettek ezért az óriási hátrányból induló kislányért! Neked mi a véleményed?

Hirdetés