A 77 éves milliárdos egy nála több mint 50 évvel fiatalabb nőt vett feleségül: az esküvő után csak pár hónap telt el, és a pénzsóvár fruska máris akcióba lépett:

Amikor az ember házasságot köt, csupa szépre és jóra számít, elképzeli a megannyi boldog évet a kedvesével egy örömteli kapcsolatban… Sokszor azonban valami teljesen más következik. Na de ez??

Hirdetés

Az amerikai milliárdos üzletember, Richard Rappaport már nem kifejezetten fiatal, pár éven belül betölti a nyolcvanat. Felesége, Lin Helena Halfont ellenben annál ifjabb, mindössze 26 esztendős. Hogy ebből származott-e a bonyodalom, vagy másból, azt nem tudjuk.. Bár sejtjük…

A fiatal feleség már néhány hónap házasság után után lebukott egy 1 millió $-os csekkel, amelyet egy amerikai bankfiókban próbált beváltani férje számlájának terhére. Csakhogy a banki alkalmazottak nem fizették ki az összeget, mert a csekk nem volt aláírva. A nő azzal indokolta, hogy megpróbálta beváltani az alá nem írt csekket, hogy egy jachttal szerette volna meglepni a férjét. A feleség azonban nem adta fel…

Hirdetés

Ha nem ment egyben, akkor hátha három részre bontva sikerül – gondolhatta. Ezért fogta magát, és megpróbált három 333 333 $ összegű csekket beváltani. Az alkalmazottak ezeket sem fogadták be, és végül kihívták a rendőrséget.

A férj elmondta a rendőrségnek, hogy ő nem írta alá a csekkeket (ami egyébként a napnál is világosabb volt ebben a helyzetben). A fiatal feleséget a hatóság letartóztatta, a férnek pedig lesz ideje gondolkozni, hogy legközelebb átgondoltabban válasszon magának jövendőbelit.

Hirdetés

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés