A csillagjegyed szerint Ő az az ember, aki a legnagyobb ellenséged lehet

Bár alapvetően megpróbálunk mindenkivel jól kijönni, és harmonikus kapcsolatban állni, azonban mégis vannak olyan emberek, akikkel ez csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem sikerül. Az egyes csillagjegyeknek az alábbi személyekkel a legnehezebb kijönniük (mely súrlódásokból később komoly konfliktusok is származhatnak):

Hirdetés

A kos csillagjegy nehezen viseli, ha irányítani próbálják, és akadályozzák az akarata érvényesülését. Mivel a skorpió erre hajlamos, ezért a kos csillagjegy számára a skorpió a legnehezebben elviselhető embertípus.

A bika számára a nyugalom és a földi élvezetek jelentik az élet értelmét. Szereti a kiszámítható, nyugodt harmonikus életet. Ehhez képest az ikrek egy felgyorsult, izgága, állandóan beszélő, fecsegő típus. A bikát ez rendkívül módon irritálhatja.

Hirdetés

Az ikrek szereti a szórakoztató, beszédes, intellektuális embertípust. A bak ezzel szemben nem jó beszélgetőpartner, földhözragadt gyakorlatiasságával, körülményességével nem zárja magát az ikrek csillagjegyű ember szívébe.

A rák csillagjegyű emberek szeretik az érzelmileg kiszámítható, megbízható embertársaikat. A nyilas azonban nem ilyen, könnyen elcsábítja és összetöri az emberek szívét. Ezzel azonban kivívja a rák ellenszenvét.

Az oroszlán szereti a könnyedebb, szép és okos embereket. Mivel az utóbbi két tulajdonság a szüzek többségében megvan, könnyen lehet, hogy hamar kivívja az oroszlán rokonszenvét. Azonban a szűz körülményes, sokszor kényszeres, amelyet az oroszlán hosszútávon egyáltalán nem képes elviselni.

A mérleg egyfajta se veled, se nélküled kapcsolatban áll a vízöntővel. Nagyon sok közös van bennük, azonban a mérleg számára nehezen tolerálható a vízöntő csapongása, és mérhetetlen változatosság iránti igénye.

A skorpió alapvetően vonzódik a mérleghez, éppen ebből is ered az ellenszenv: mivel a skorpió hosszútávon képtelen elviselni a mérleg diplomatikus és minden helyzetből a legjobbat kihozni akaró hozzáállását. A skorpió azt szereti, ha valakinek ami a szívén, az a száján.

A nyilas csillagjegyű képtelen elfogadni a bika lassúságát és földhözragadtságát. A nyilas számára a nagyobb ideálok, a szárnyalás és a könnyedség a fontos, és nagyon alacsony prioritást képviselnek számára azok a dolgok, amelyek viszont fontosak a bikának: a lassú, nyugodt, mindennapok.

A bak keményen dolgozik, rendkívül gyakorlatias, azonban nem túl fantáziadús, és nincs benne túl sok művészi hajlam. A halak világtól elrugaszkodottsága, artisztikus kifejezési hajlama teljes mértékben kicsapja a biztosítékot a bak csillagjegyűeknél.

A vízöntő szabad lélek, szeret csapongani, szereti a változatosságot. Nem bírja elviselni azokat a csillagjegyeket, akik kontrollálni próbálják, uralkodni próbálnak felette, vagy el akarják nyomni. Ide tartozhat az oroszlán, a skorpió, és a kos.

A halak szeretnek ellenni a kissé elszállt, művészi világukban, ezért nem bírják azokat az embereket, akik nagy energiával, gyakorlatiasan törnek céljaik felé. Idegesíti a kos lendülete és asszertivitása.

Érdekes volt? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elolvashassák!

Hirdetés