A depressziós kutyus évekig magányosan ült a menhelyen. Aztán hirtelen ismerős illatot szimatol:

A Pakita nevű kutyus El Arca Animal Partido de Mar Chiquita nevű állatmenhelyre való érkezésekor a menhely önkéntesei mind tudtak róla, hogy az utcán élt, ahol sanyarú sorsa volt, és bántották is őt.

Hirdetés

A kutyuson látszott, hogy depressziós és magányos. Már két teljes éve volt az állatmenhely lakója, és egyre kevesebb esélyt láttak rá, hogy bárki befogadja őt. Az állat nem volt se vidám, se fiatal, ezért mindig mást választottak helyette.

Az önkéntesek azonban eldöntötték, hogy ha törik, ha szakad, segítenek  Pakitának otthonra találni! Az első feladat az volt, hogy csináljanak róla egy megfelelő képet. Nem volt egy könnyű, mert a kutyus mindig más irányba nézett, így jó időbe telt, míg végre sikerült róla egy megfelelő fotót készíteni, amelyen nem fordítja el a kis fejét.

Hirdetés

Ezután feltették a közösségi oldalukra a hirdetést, hátha valakinek szimpatikus lesz a kutyus. Ami azonban ezután történt, az a legszebb álmaikat is meghaladta!

Hirdetés

Jelentkezett egy hölgy, aki elmondta, hogy a képen látható kutya nagyon hasonlít fia rég elveszett házi kedvencére, akit sokáig keresett, azonban nem találta meg. A hölgy fia másnap be is ment a menhelyre, ahol annyi idő után találkozhatott rég elvesztett jó barátjával!

Eleinte a kutyus óvatos volt, és félt, alig akarta elhinni, ami történik! A videón azonban láthatjuk az önfeledt és kitörő örömét, amikor végül üdvözli rég látott gazdáját: gazda és kutya egymásra találása megható és fantasztikus látvány! Nézd meg velünk a videót!

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is végignézhessék!

Hirdetés