A férfi hazaküldte olasz szertőjét, hogy Rómában szülje meg közös gyereküket: 8 hónap múlva halálra váltan olvassa a nő üzenetét

Az amerikai férfi, John és az olasz nő, Francesca már évek óta “találkozgatott” egymással, egy nap azonban a férfi kapott egy üzenetet a nőtől, amelyben a nő leírta neki, hogy várandós.

A férfi szerette volna, hogyha nem megy híre a dolognak, mert féltette a házasságát. Megkérte tehát Francescát, hogy menjen haza Olaszországba, és szülővárosában, Rómában hozza világra a gyereket. Megígérte, hogy a gyerek 18 éves koráig tartásdíjat fog fizetni.

A nő beleegyezett, és abban állapodtak meg, hogy levelet ír majd a férfinak, hogyha világra jött a kicsi. A férfi ekkortól kezdi majd a fizetést. A levélbe egy közösen megállapodott szót ír majd: spagetti. A férfi úgy gondolta, ezzel le is van tudva a dolog, majd fizeti a tartásdíjat, és nem derül ki semmi.

Hirdetés

Nyolc hónap múlva arra ért haza, hogy a felesége egy képeslapot lobogtat: drágám igen különös üzenet érkezett neked! – Mondja az asszony. Miután a férfi elolvasta a levelet, halálra sápadt!

Hirdetés

A képeslapon az alábbi szöveg állt: “spagetti, spagetti, spagetti, kettő húsgolyókkal, egy anélkül. Azt hiszem, kicsit több szószra lesz szükségünk.”

A férfi azt se tudta, hol van, nagyon bosszús lett!

Pedig mekkora áldás, ha valakinek hármasikrei is születnek :-)! Neked mi a véleményed?

 

Hirdetés