A férfit 50 éve örökbe adták, nem ismerte a vér szerinti családját. Mikor meg tudja, hogy ki lakik az utca másik végén…

A lelkészként dolgozó Steve Taylor mindig is jó viszonyt ápolt az örökbe fogadó családjával, de mindig is szerette volna megismerni a vér szerinti rokonait.

A ma már ötvenes éveit taposó férfi vér szerinti édesanyja, Ruth Bolin egy kis lakásban élt hat gyermekével, egy rossz környéken, ezért úgy döntött, hogy a hetedik gyermekét már örökbe adja, a kicsi érdekében.

Willard Taylor és felesége, Grace Taylor (Lebanon, Ohio, USA) fogadták örökbe Steve-et, akiknek már volt egy kislányuk, így a kicsi a szülők mellett testvérre is lelt.

Hirdetés

Steve mindig is kíváncsi volt biológiai családjára, de amikor első gyermekük súlyos (és nagy eséllyel örökletes) betegséggel jött a világra, még erősebb késztetést érzett, hogy megtalálja a vérrokonait.

A korábbi, szigorú jogszabály megváltozása 2015-től kedvező körülményeket teremtett a vér szerinti családja megtalálásához, de sajnos biológiai anyukájával már nem találkozhatott. Az asszony idő közben elhunyt. A férfi úgy érezte, elvesztett valakit, akit meg sem ismerhetett.

Ám egy nagyon fontos nyomra bukkant: vér szerinti családja ugyanabban a városban élt és él, ahol ő! Sőt, kiderült, hogy egyik bátyja, Bill ott lakott az utca végén, ahol ő is! Akár még a gimnázium folyosóin is összefuthattak…

Megkereste hát a testvéreit, és elkezdte szervezni a nagy találkozást, mindannyian, együtt!

Hirdetés

Amikor végül sikerült összehoznia a családi találkozót, úgy érezte, mintha egész életükben ismerték volna egymást.

Vajon a sors rendelte így? Neked mi a véleményed?

Hirdetés