A férje halála után 7 hónappal valaki csönget az ajtón egy csokor virággal. Nem volt felkészülve arra, ami…

Shelly elvesztette a férjét, aki agydaganatban vesztette életét. Jim halála után az élete teljesen megváltozott, és a nő teljesen üresnek érezte a hétköznapokat.

Ez az üresség és magány érzés még jobban fokozódott Valentin napon, a szerelem ünnepén. A férje halála óta megközelítően hét hónap telt el, és nem tudta, hogyan fogja átvészelni ezt a napot, amelyen régen együtt olyan boldogok voltak.

Éppen ezen gondolkozott, amikor csöngettek. Egy férfi állt az ajtóban egy csodálatos virágcsokorral. Shelly hirtelen azt sem tudta, mi történik, mert nem ismerte a férfit. Hamar kiderült azonban, hogy egy virágbolt futárja.

Hirdetés!

Hirdetés!

Fényképek forrása: Youtube

Hirdetés!

Miután átvette a csokrot, felfedezett rajta egy cédulát. Kiderült, hogy a férje küldte a virágokat! Az is világossá vált a számára, hogy Jim a halála előtt intézkedett: minden Valentin napon kapjon egy gyönyörű csokor virágot! Shelly nem tudott hova lenni!

„Lenyűgöző ember – mesélte Shelly. – Határtalanul tud szeretni, még a síron túlról is. Igaz szerelem volt a miénk, ami nagyon ritka. Tündérmese, és ő volt a herceg, aki megmentett engem. És még mindig az…”

Valóban megható, hogy a “síron túlról” is virágot küldött a nőnek, akit annyira szeretett! Neked mi a véleményed?

Hirdetés!