A gyömbér tea oldja a vesekövet, tisztítja a májat, és elpusztítja a rákos sejteket. Így kell elkészítened, hogy hasson!

A gyömbér az egyik legegészségesebb növény, amely elöli az élősködőket, a baktériumokat, és csökkenti a gyulladást. Rengeteg hatóanyagot, csodálatos illóolajat, valamint C vitamint, magnéziumot és sok más nyomelemet is tartalmaz.

Sokat tesz az immunrendszerünkért, az emésztésünkért, de a szív- és keringési rendszert is jól szolgálja, csillapítja a fájdalmat, és enyhítheti az asztma tüneteit.

Méregtelenítő hatású, így rendkívül kedvezően hat a májra, és egyes rákfajták kialakulásának valószínűségét is csökkenti, amennyiben rendszeresen fogyasztjuk!

Hirdetés!

Ha megfázással küzdesz, érdemes bevetni a gyömbért teát, amely önmagában is rengeteg gyógyhatással bír, és nem csak az agyvérzés kockázatát csökkenti és javítja a vérkeringést, de vesekő hajtó hatással bír, és olyan tápanyagokat juttat a szervezetbe, amelyeket más forrásból nem mindig vinnénk be.

Hirdetés!

Hirdetés!

Hogyan készíthetjük el a gyömbért teánkat? Szükségünk lesz egy pohár vízre, melyet felforralunk, beleteszünk ¼ teáskanálnyi lereszelt gyömbért, majd így forraljuk további 10 percen át.

Ezalatt hozzá adagolunk ízlés szerinti mennyiségű kókusztejet. Megvárjuk, míg eléggé lehűl a hőmérséklete, szűrés után pedig némi mézet adunk hozzá. És már fogyaszthatjuk is!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is elkészíthessék!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz! Jó egészséget kívánunk!

 

Hirdetés!