A hatgyermekes édesapa tragikusan meghal. Amikor a rendőr meglátja, hogy néznek ki az elhunyt gyermekei, összetörik a szíve!

Mark Engravalle jó pár éve dolgozik rendőrként, és már szinte semmin nem lepődik meg. Egy esetben bolti lopáshoz riasztották a helyi bevásárlóközpontba. A tettes egy fiatal édesanya, Sarah volt, aki cipőt, ruhát, és pelenkát akart lopni a boltból.

Hirdetés

Vele volt 6 gyermeke is, mindannyian kislányok. A rendőrnek feltűnik, hogy milyen szakadtak, és koszosak a gyerekek. A rendőr megkérdezte az anyját, hogy hogyan történt az eset, aki azonnal elsírta magát. Nem tudta, ki gondoskodik majd a gyermekeiről, ha neki börtönbe kell mennie.

A nő elmondta, hogy nagyon szegényen élnek, mióta pár évvel ezelőtt elvesztették a gyermekek édesapját, a nő férjét. A házukat nem tudták fenntartani, így az autójukban élnek, de nagyon sokszor élelmiszerekből is hiányuk van.

Hirdetés

A rendőr végül úgy döntött, hogy nem tesz feljelentést, azonban valami teljesen mást fog tenni. Mondta, hogy menjenek vele a bevásárlóközpontba, és rögtön vett is pár cipőt a gyermekeknek. Vásárolt nekik pelenkát, és játékokat.

Hirdetés

Ráadásul másnap a család meglepő hívást kapott: a rendőr talált nekik szállást, ahol befogadták őket. Mióta az eset felkerült az internetre, és többmillió emberhez jutott el, jó pár ember adományokkal is támogatta az ügyüket, és így félre tudtak tenni egy kis pénzt.

Hirdetés

A nő nagyon hálás, de szeretne munkát találni, hogy el tudja tartani a családját. Kívánjuk, hogy sikerrel járjon!

Ugye, milyen csodálatos dolog az emberi gondoskodás!? A rendőr akár le is tartóztathatta volna a szerencsétlen anyát, azonban a saját pénzéből segített neki, ezzel elindítva a folyamatot, hogy mások is megsegítsék! Neked mi a véleményed?

Hirdetés