A kismama hasa csak nő és nő, majd az orvos az ultrahangon észreveszi, hogy valami nagyon nincs rendben…

Ivanna és David Cardenas Gutierrez nagyon várták már, hogy szülők lehessenek, és éppen ezért nagy-nagy boldogság volt számukra, amikor Ivanna teherbe esett. Alig győzték kivárni, míg találkozhatnak a kisbabájukkal.

Reménykedtek, hogy semmi rosszat nem jelez, hogy az anyukának nagyon gyorsan nő a pocakja. Az ultrahang viszont mindent megváltoztatott…

Kiderült ugyanis, hogy a nő hasa azért olyan óriási, mert egyszerre négy csöppség is növekszik benne. Ez rendkívül ritka, természetes úton 1: 700.000 az esélye. Mindez igen kockázatos mind a kisbabák, mind pedig az anya számára. Azonban mégsem önmagában az a tény jelentette a legnagyobb kockázatot, hogy az anyuka négyes ikreket várt. Hamarosan nagy döntés várt a párra, mégpedig élet-halál kérdésében…

Hirdetés

A terhesség huszonhetedik hetében kiderült, hogy az egyik fiúgyermek nem jut elég oxigénhez, és valószínűnek tűnt, hogy ha az anya nem hozza világra császármetszéssel mind a négy kicsit, a kisfiú meghal.

A döntés azonban mégse volt könnyű: a másik három kisbaba életesélyeit lényegesen csökkentette volna a sürgősségi szülés!

A pár végül a sürgősségi császármetszés mellett döntött, holott csak 40% volt a túlélési esély.

Végül szinte csodával határos módon mind a négy baba túlélte, és négy év elteltével is mind egészségesek:

Hirdetés

Julian, Sebastian, Gabriel és Franceska most négy évesek.

Csodálatos, hogy így együtt lehetnek valamennyien! Neked mi a véleményed?

Hirdetés