A kismamának szörnyű gyanúja támad az ultrahang felvétel láttán.. Amit az orvos holtsápadt arccal kinyög, az teljesen összetöri a nőt

Charla Cooknak és férjének, Logannek már volt 3 gyermekük, azonban szerettek volna még egy kislányt: éppen ezért rendkívüli boldogság volt számukra, amikor a nő teherbe esett. Ráadásul kiderült, hogy két kicsit is a szíve alatt hord!

Ám egy rutinvizsgálaton, a terhesség 21. hetében szörnyű gyanúja támadt. Még mielőtt az orvosok bármit mondtak volna, az ultrahang felvételen az édesanya látta, hogy “valami fura dolog” van a babákkal. Gyorsabban kezdett el verni a szíve, és teljesen lesápadt.

Alig várta, hogy az orvos visszaérjen, és megkérdezhesse, hogy jól látja-e, amit lát…

Hirdetés

Az orvos alaposan megnézte a felvételt, és teljesen elsápadt.. Majd megerősítette: a kicsik össze vannak nőve, tehát az anya sziámi ikreket vár.

További vizsgálatokra volt szükség, hogy mennyire súlyos a helyzet: kiderült, hogy a kislányok közös szívfallal rendelkeznek, bár saját szívük van. Az orvosok elmondták a szülőknek, hogy úgy gondolják, a tudomány és a technika jelenlegi állása szerint nem lehetséges őket szétválasztani.

Hirdetés

A pár nagyon sokat gondolkozott, hogy mit tegyenek. Végül úgy döntöttek, hogy megadják az esélyt a két kisbabának. Az anya szeptemberre, legkésőbb október elejére van kiírva szülésre.

Rengeteg orvost megkerestek, és mind elutasította őket. Végül egy floridai orvos elvállalta a szétválasztó beavatkozást, de a szülőknek tudniuk kell, hogy a túlélési esély csupán 60 %. Tehát nem tehetnek mást, imádkoznak a csodáért!

Mi is szívből reméljük, hogy a két kislányt sikerül majd egészségesen szétválasztani, és hosszú, boldog életet élhetnek majd! Neked mi a véleményed?

Hirdetés