A lehűléssel érkezik a hatalmas büdösbogár-invázió: Ez a háziszer segít hosszú időre megszabadulni a poloskáktól! Ez a RECEPTJE:

A poloska egyike a legszélesebb körben elterjedt és legkellemetlenebb rovaroknak. A népnyelvben büdösbogárnak nevezett állatok bűzmirigyük segítségével egy olyan büdös váladékot termelnek, amelyet akkor bocsátanak a környezetükbe, ha megfogják, vagy összenyomják őket.

Hirdetés

Ráadásul igen hangosan zümmögnek, és az utóbbi években őszről őszre jelentős számban jelennek meg a környezetben. Most érkeztünk el ahhoz a ponthoz az időjárásban, amikor sajnos arra számíthatunk, hogy a poloskák ismét nagy számban tiszteletüket teszik akár az otthonunkban is.

Ha szeretnénk egy egyszerű, és a poloskák kivételével mindenki és minden másra veszélytelen házi poloskaűző szert készíteni, csupán egy spriccelős flakonra lesz szükségünk, amely legalább fél literes. Töltsünk bele langyos vizet, egy kiskanál szódabikarbónát, valamint fél kiskanál ecetet.

Hirdetés

Összerázás után, már rögtön be is vethetjük: az ajtók, ablakok keretét, és ezek körül spricceljük körül alaposan, hogy ne jussanak be a kártékony rovarok. Néhány hetente érdemes újrafújni, annak ellenére, hogy a hatása hosszan tart!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Hirdetés