A menyasszony az oltárnál azon kapja magát, hogy valamit vonszol a ruhájával. Amikor megfordul, valami szívszorítót lát meg

Az esküvőnkre hosszú időn keresztül készülünk, és el képzeljük, milyen tökéletes lesz ez a nagy nap! Ennek a brazil párnak, Marília és Matheus Pieroninak az esküvője azonban nem teljesen úgy alakult, ahogy azt bárki elképzelhető volna…

Hirdetés

Ritkán fordul elő, és általában családi legendává is válik, amikor valamelyik rokon részegsége, vagy egy ex megjelenése miatt rendhagyó jelenetek bontakoznak is egy esküvőn.

Hirdetés

Most azonban nem ez történt, hanem valami még különlegesebb: egy kóbor kutya tévedt be a szertartásra. Produkciója végigkísérte az egész esküvőt: A dolog ott kezdődött, hogy a menyasszony helyett ő vonult be az oltárhoz. Ekkor még kitessékelték a jószágot, azonban ő úgy gondolta, hogy továbbra is részt vesz az eseményen!

Hirdetés

Amikor az esküvőn a fogadalmakra került a sor, a kutya ráfeküdt a menyasszony fátylára, és jóízűt szundított. A vendégek közül sokan felháborodtak, azonban a menyasszony imádja a kutyákat, így még örült is az aranyos kóbor állat jelenlétének.

Ráadásul a barátság, amit egymással kötöttek, nem csak az esküvő napjára szólt! Ugyanis a pár befogadta az esküvőjük napját megfűszerező, kedves kóbor állatot, aki boldogan él velük!

Hirdetés

Neked mi a véleményed?

Hirdetés