A nő 63 évesen úgy dönt, felkutatja szüleit – ám amit talál, az olyan rettenetes, hogy az ájulás kerülgeti

Kathy Gillcristet még kisbaba korában örökbe fogadták, és csak pár évvel ezelőtt, 63 évesen határozott úgy, hogy megkeresi biológiai szüleit. Első lépésben vett egy DNS tesztet, amely segített neki abban, hogy egy távoli unokatestvérével felvegye a kapcsolatot.

Hirdetés

A távoli rokon, Susan Gillmor szerencséjére amatőr családfakutató volt, és jelentős támogatást tudott nyújtani Kathynek az anyukája felkutatásában. Kiderült, hogy nagyon fiatal volt, amikor őt a világra hozta, és több gyermekét is örökbe adta, végül azonban megállapodott, és családot alapított. Önmagában ez nem kis megrázkódtatás,  de az igazi feketeleves még csak ekkor következett!

Susan Gillmor nem sokkal később megtalálta az apját is, és teljesen elhűlt azon, hogy ki az! El sem akarta árulni a nőnek, hogy ki az apja! Kathy csak annyit kérdezett, hogy híres emberről van-e szó. Gillmor azt mondta, igen. Ezután elárulta neki, hogy ki az apja…

Hirdetés

William Bradford Bishop Jr…. Bár kapásból nem tudta, hogy kit takar a név, de amikor rákeresett az interneten, rögtön leesett az álla! Nem egy híres szakácsról, vagy egy emberjogi aktivistáról volt szó, hanem az FBI weboldalán talált rá a nevére, mégpedig a legkeresettebb szökésben lévő bűnözők listáján.

A férfi ugyanis még a 70-es években fogta magát, és végzett az egész családjával. A cselekmény részletei elolvashatók az interneten, amelyek értelemszerűen teljesen falhoz vágták Kathyt. Ha nem adják őt örökbe, lehet, hogy ő is ott lett volna azon a borzalmas napon, és ma már nem élne.

A 84 éves férfi még ma is bujkál…. többen Európában, Svájcban, illetve Svédországban vélték őt látni, és azóta sem került rendőrkézre…

Hirdetés
Ezek után jól megfontoljuk, hogy belekezdjünk egy családfakutatásba… Neked mi a véleményed?

Hirdetés