A pattanásos, vörösképű ikerpár hatmillió forintot fizetett ki a plasztikai sebészeknek, hogy Brad Pittet varázsoljanak belőlük! Ezek a fotók megmutatják, sikerült-e a tervük:

Minden kornak megvan a maga szépségideálja, és az elmúlt évtizedek férfiideálját tipikusan Brad Pitt testesíti meg, akit már az 1990-es évek óta imádnak a különböző koroszltályba tertozó hölgyek szerte a világon.

A pattanásos, vörösképű ikerpárnak, Matt és Mike Schleppnek nem volt túlzottan nagy sikere a lányoknál, és ezért a fejükbe vették, hogy ennek az az oka, hogy a külsejükön csiszolni kellene.

Íme, így néztek ki eredetileg:

Hirdetés!

Hirdetés!

Nagyot álmodtak hát, és úgy döntöttek, hogy időt és pénzt áldoznak rá, és leutánozzák nagy példaképüket, Brad Pittet. Számos plasztikai beavatkozás, valamint frizura- és ruhatárátalakítás után most már így festenek:

Hirdetés!

Szerintünk most sem túlzottan hasonlítanak Brad Pittre…. Ráadásul mindenki külön egyéniség, és semmi értelme másokat lemásolni. A srácok azonban nagyon elégedettek, és elmondásuk szerint az átalakítások óta egyszerűen imádják őket a lányok…

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!