A rendőrök szörnyű hangokat hallottak egy földkupac alól – Amikor mozogni kezdett a homok mindenki ledermedt!

A floridai rendőrök éppen járőröztek, amikor felfigyeltek egy hangra. Nagyon különösnek találták, ezért közelebb mentek, és úgy gondolták, hogy ezt kutya vonyításnak hangzik…

Hirdetés

Azonban nem láttak sehol egyetlen négylábút sem. Szerették volna kideríteni, hogy honnan jön a hang, mert gyanúsnak találták. Ekkor rájöttek, hogy egy földkupac alól szűrődik ki az állat hangja! Azonnal cselekedtek, és kiásták a kutyát!

Egy kicsi kölyök kutyust találtak a föld alatt, akit élve temettek el. A kis szívós jószág annak ellenére életben tudott maradni, hogy csak kevés oxigénhez jutott.

Hirdetés

Rohantak vele az állatorvoshoz, aki megállapította, hogy a kiskutya csak pár hetes, viszont szerencsére jó állapotban úszta meg az esetet.

Hirdetés

Úgyhogy hamar adhattak neki enni, és rögtön jól érezte már magát :-). Elnevezték Tuckernek, és rendkívül népszerű lett a rendőrségen, hamarosan pedig gondos, jó gazdára talált.

Hirdetés

Ráadásul éppen az egyik állatorvos személyében, akinek annyira szívéhez nőtt a kiskutya, hogy befogadta!

Az emberek sokszor kegyetlenül bánnak az állatokkal, mert azt gondolják, hogy megtehetik! Szerencsére azonban olyanok is akadnak, akik a segítségünkre sietnek, és megmentik őket! Neked mi a véleményed?

Hirdetés