A sógornőm keze mindig fiatalos és puha. Elárulta a titkát, hogy miért nem öregszik a kézfeje

Mindannyian számára fontos a rendezett és igényes megjelenés. A mai korban pedig egyre inkább felértékelődik mindez. Bár a külső természetesen nem határozza meg az ember értékét, viszont, ha figyelünk a külsőnkre és az egészségünkre, jobban érezzük magunkat a bőrünkben,  és energikusabbak vagyunk.

Ahogyan az emberi test idősödik, az idő vasfoga a kézfejen is hagy nyomokat! Érdemes megfelelően karban tartanunk a kezünk bőrét, hogy ez ne legyen száraz, ráncos és foltos.

Természetesen sok szépségápolási cikket kaphatunk a drogériában, de ezek egyrészt jelentős pénzbe kerülnek, másrészt pedig károsíthatják az egészségünket a bennük rejlő vegyi anyagok által.

Hirdetés!

A sógornőm esküszik a tojás pakolásra, amelynek köszönhetően a kézfeje sokkal fiatalosabbnak látszik a koránál. Ő úgy csinálja, hogy egy tojássárgáját összekever egy kanálnyi mézzel. Ezzel gondosan bekeni a kezét, száradásig rajta hagyja, majd bő langyos vízzel lemossa.

Ezen kívül is létezik azonban számos más megoldás, amelyeket összeszedtünk nektek.

Hirdetés!

Hirdetés!

Így megfelelő lehet a vazelin pakolás: tisztítsuk meg a kezünket, kenjük be alaposan vazelinnel, húzzunk rá egy pamut kesztyűt, és hagyjuk rajta egész éjszaka. A kezünk reggelre rugalmasabb, és foltmentesebb lesz.

Citrom és cukor keverékével is próbálkozhatunk: egyenlően összekeverjük ezt a két anyagot, és a keveréket a kezünkbe masszírozzuk. Meleg vízzel leöblítjük, majd kézkrémmel átkenjük a kezünket.

Használhatunk csipkebogyó olajat is, amellyel bedörzsöljük a kezünket. Rendszeres használata fiatalítja, és táplálja a kéz bőrét!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla, és ki tudják próbálni!

Hirdetés!