Az agyhalott asszonyt lekapcsolják a gépről. Aztán a férje ezt súgja a fülébe, a nő pedig válaszol:

Az orvostudomány csodálatos és egyre csodálatosabb eredményekre képes, egyre több dolgot tud kezelni, azonban még ma sem tévedhetetlen… Előfordulnak olyan esetek, amikor a gyógyulás megmagyarázhatatlan a jelenlegi ismereteink alapján!

Öt évvel ezelőtt történt, hogy Lyndee Brown összesett arizónai otthonában, és már akkorra kómába került, amikor a mentők kiérkeztek hozzá.

Ezt követően napokig kómában volt, és az orvosok számtalan vizsgálat eredménye alapján arra a következtetésre jutottak, hogy nincs remény, és az asszonyt sajnos le kell kapcsolni a gépekről.

Hirdetés

Utólag elmondta, hogy mindennek tudatában volt, ami körülötte történt, de reagálni nem tudott. Kimerítő részletességgel vissza tudott idézni valóban megtörtént eseményeket, bámulatba ejtve ezzel családtagjait.

Azonban ugorjunk vissza oda, amikor a család végtelen szomorúsággal belenyugodott az elkerülhetetlenbe, és az orvosok tanácsára hozzájárultak ahhoz, hogy a nőt kapcsolják le a gépről.

Hirdetés

Férje azonban még a búcsú pillanatában sem adta fel, és ennyit mondott neki: “Harcolj kedvesem, szükségem van rád.” A nő hallotta őt, és minden erejével próbált válaszolni. És akkor egyszer csak kiáltásként hangzott fel: “Megteszem!”

Mindenki, de még az orvosok is hitetlenkedve nézték! A nő felébredt a kómából, amikor már az orvosok se hitek benne!

Története később bejárta a világot, Lyndee mindenkinek azt tanácsolta, ha egy hozzátartozója kómába esik, nem szabad feladni a reményt, és érdemes beszélni hozzá, mert van egy kis reménysugár, hogy esetleg visszahozhatjuk őt az életbe!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés