Az anya 4 éves fia sírját látogatja meg és teljesen összeomlik attól amit lát

Az egyik legborzalmasabb dolog, amikor egy szülőnek el kell temetni a saját gyermekét, és ez egy olyan helyzet, amelyet irtózatosan nehéz elfogadni.

Jo Corbett-nak elhunyt a négy éves gyermeke, és el kellett temetnie, azonban három nap sem telt bele, ismételt megrázkódtatás érte őt.

A gyermek sírköve ugyanis köddé vált!

Hirdetés

A kis Max Corbett-Gardener halálát négy éves korában epilepsziás roham okozta, és a sírkövet édesanya jelentős, mintegy 1,3 millió forintnak megfelelő dollár összegből, nagy gonddal csináltatta meg.

Különleges csillag alakú formát választott, mert a kicsi igazi hullócsillag volt a családjuk egén.

Amikor a sírkő eltűnt, az asszony mindenhol érdeklődött, hivatalos szerveknél, és a temetőben is, végül a temetőtőrtől megtudta, hogy a sírkő eltávolításra került.

Hirdetés

A polgármesteri hivatalban végül második megkeresésére érdemben válaszoltak a kérdésére, és kiderült, hogy a sírkövet azért távolítottak el szó nélkül, mert azt “tiszteletlennek” találták, a rengeteg, ezzel kapcsolatban érkezett bejelentés alapján.

A város vezetése úgy döntött, hogy egy más formájú sírkövet készített a kisfiúnak, az anya bánata azonban ennek hatására csak tovább nőtt, mert számára sokat jelentett a kisfiú egyedi sírköve, amely méltó emléket állított volna neki.

“Ez a sírkő sokat jelent nekem és a családomnak is. De most harcolni fogunk, hogy visszaszerezzük. Igazán szörnyű helyzet ez mindannyiunk számára. Mi csak egy nyugodt helyet szeretnénk a temetőben, ahol gyászolhatunk, mondta a Daily Mail-nek.

Reméljük, rendeződik a helyzet, és a kicsi méltó sírkövet kap!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés