Az anya autóbalesetben elvesztette 2 fiát. Pár hónap múlva sokkoló dolog derült ki

Trista Curry semmi mást nem szeretett volna, mint, hogy a húsvéti ünnepeket három gyermekével rokonaiknál, családi körben töltse el. Ám, mialatt rokonaikhoz tartottak, súlyos autóbaleset történt velük.

Tristát és 4 éves kislányát, Dakotát csodával határos módon élve mentették ki az autó roncsai közül. Az anya  ötszörös bordatörést szenvedett, de a mája és a koponyacsontja is sérült. A kislány feje súlyon megsérült. A 9 éves Camden és a másfél éves Maxwell azonban életét vesztette..

A nőt érthetően teljesen összetörte a tragédia, és bár fizikailag felépült, lelkileg képtelen volt megbirkózni a történtekkel. Három hónap azonban olyasmi derült ki, ami mindent megváltoztatott: Trista várandós volt, ráadásul ikreket várt! Bár először nem örült a hírnek, csak azon pánikolt, hogy nehogy a kicsiknek is bajuk essen.

Hirdetés!

Később azonban egyre inkább ajándékként kezdte el megélni a várandósságát, és úgy érezte, az élet segít neki talpra állni. Trista végül két egészséges kislánynak adott életet, akiket elhunyt fiai emlékére Eloise Maxwellnek és Isla Camdennek nevezett el.

Hirdetés!

Hirdetés!

NORTHFOTO

Az asszony azt nyilatkozat, hogy az ikreket égi ajándéknak tekinti, ő pedig nekik adhatja minden szeretetét, amit a fiúknak adott volna.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés!