Az apuka fotót oszt meg újszülött kisbabájukról: a háttérben azonban olyasmi látszik, amin a kommentelők rettenetesen kiakadnak!

Az USA-beli jegyes párnak, Amanda Baconnek és Kennek már volt egy kislánya, most pedig egy újszülött kisbabájuk is született: így vált teljessé a családi boldogság.

Hirdetés

Szép család, öröm rájuk nézni (kép: Facebook / Amanda Bacon)

Hirdetés

A pár lényegében világszerte ismertté vált, amikor a férfi feltöltött egy szelfit az újszülött kisbabával: a kép mára több mint fél 600 ezer (!) like-nál jár a népszerű közösségi oldalon.

Hogy mi okozza ezt a hatalmas sikert? A kép hátterében feltűnő jelenség az, amely a legtöbb felhasználó elismerését elnyerte! Vannak, akik nagyon kiakadtak rajta, de a többség rendkívül pozitív kommenteket fűzött hozzá: az újdonsült anyuka látható a férfi és a kisbaba mögött óriás pelenkában.

Tehát a kép az anyaságot annak nyers valójában mutatja be. Mindez tömegek elismerését nyerte el, és rávilágít arra is, hogy a társadalmi tabuk és az idealizáció sokszor elkendőzi azokat a jelentős kellemetlenségeket és nehézségeket, amelyek az anyasággal járnak együtt!

Hirdetés