Az édesapa tanácstalanul néz szerteszét, amikor egy ritmusosabb számot kezdenek játszani. Végül bevállalja, és kegyetlen nagyot táncol a lányával

Amerikában igen népszerűvé vált az utóbbi időben a gyerekzsúrokon a szülő-gyerek produkciók bemutatása. Ezen a kedves felvételen is egy apa-lánya táncot láthatunk, a közönség nagy örömére.

Hirdetés

A kislány híres édesapjával, a komikus Mike Hanley-vel táncol éppen, amikor egy pörgősebb zeneszám következik. Az édesapa először nem akarja bevállalni, és elhagyni készül a színpadot (vagy legalábbis úgy tűnik, mintha ezt tervezné), azonban végül mégis úgy dönt, hogy részt vesz benne a lányával.

Nem tudjuk eldönteni, hogy előre meg volt ez rendezve, vagy pedig arról van szó, hogy a komikus olyan remekül improvizál, hogy spontán is ennyire hatásos produkciót tud kihozni.

Hirdetés

A kislány és persze a főként gyerekekből álló közönség legnagyobb örömére az édesapa a színpadon marad, és egy fantasztikus táncot mutatnak be a lányával. Érdemes megnézni, szemet, szíve gyönyörködtető:

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani, hogy az ismerőseid is gyönyörködhessenek benne!

Hirdetés