Az esküvői fotón együtt szerepel a vőlegény, a gyanútlan menyasszony és egy másik nő. A menyasszony 15 év múlva szörnyű titkot tud meg a képről…

Egy argentin hölgy (Paula) megosztott egy fotót szülei esküvőjéről, amelyhez leírta a fénykép történetét is. A kép rendkívül népszerű lett az interneten, valószínűleg a szörnyű titok miatt, amit a kép rejt.

Ha megnézted a borítóképet (alább ismételten megjelenítjük, emlékeztetőül), jól látszik, hogy Elba (balra) milyen rajongással néz vőlegényére, Luisra.

Ez a rajongás azonban sajnos nem talált viszonzásra, a nőcsábász Luisnak már akkoriban is rengeteg nőhöz volt köze.

Hirdetés

Elba is csak 15 évvel később tudta meg, de a másik nő a fényképen, aki a vőlegénybe karol, bár hivatalosan Luis testvérével járt, ám közben titokban Luissal szűrte össze levet.

„Az anyám így ment férjhez, szerelmesen, az apám szeretjével az oldalán” – írta Paula a fotó mellé.

Hirdetés

A fénykép népszerűségéhez az azon lappangó szörnyű titok mellett hozzájárulhatott az is, hogy Paula megosztotta azt is, mi történt később a szüleivel, illetve a képen harmadikként szereplő nővel. Igazi szappanopera…

Bár, ha belegondolunk, senki sem változott meg: Elba egész életében szerette Luist, még azután is, hogy tizenöt évvel később férje bevallotta neki, hogy ki a másik nő az esküvői képen.

Luis továbbra is csélcsap maradt, és végül Elba ezt megunta és elvált tőle a hetvenes évek végén. Ám cseberből vederbe került, mert Paula szavaival élve az új férje egy igazi gazfickó volt, míg Luis (azt a nem elhanyagolható tulajdonságát leszámítva, hogy csélcsap természetű ember volt), nem rendelkezett más tipikus rossz tulajdonságokkal (nem volt agresszív, nem ivott stb.)

A képen harmadik főként szereplő nő végül az esküvő után másfél évvel végleg eltűnt valamennyiük életéből.

Luis ma 83 éves, és egy 43 éves nővel van kapcsolatban. Abból a nyugdíjból él, amit a volt felesége hagyott rá…

Azt mondják, az emberek nem változnak! És milyen igaz! Neked mi a véleményed?

Hirdetés